За момент се разсея човек и хоп ако в грайфера. Повече кучета отколкото деца. Децата да изграят зад огради? Какво мислите кучкари?
За момент се разсея човек и хоп ако в грайфера. Повече кучета отколкото деца. Децата да изграят зад огради? Какво мислите кучкари?
Да, събирам ги винаги. От Джъмбо си купувам найлонови ръкавици в пакет по 100броя за никакви пари и с тях става супер удобно освен, ако кучето не е от най-големите породи и не оставя лайна с човешки размер. :D
А трябва ли?
Кучетата стават все по-популярни, защото хората искат да гледат нещо вкъщи, а децата искат много време, пари и грижи. Затова и хората предпочитат да си гледат по едно куче. Лошо ли е?
Навсякъде лайна, кал, смрад от канализацията - само за разходки с децата е в квартала ...
Трябва. На никой не е приятно да стъпи в лайно. Още повече самите ние, кучкарите(и аз съм от тях), най-често сме в лайната. На теб ако ти е приятно да си в лайна, на мен не ми е по вкуса. И да, лошо е хората да предпочитат куче пред дете. Всъщност това не са хора де. Най-лошото е, че е истина.
аз на моето куче барабонките ги събирам.
проблема е социялен и всичко е написано в първият пост - в бг гледаме повече кучета отколкото деца - но дори и да гледаме деца ги учим да си оставят пупанките в парка.
в основата на бг манталитета е. те и нужника е отскоро е вътре във апартаментите ни, и та така, трудно е да се разделим с природата си.а българина си обича природата...
имаше в пътеводителя на галактическият стопаджия - за туристическа планета къде така са застроили че всичко е в пупски от туристи. като на слънчака и пирин. и коя да е бг планина, парк, улица. много ланяри сме за държавицата ни.
Аз също ги събирам, според мен трябва да го въведат като закон, защото иначе някои хора няма да се научат.
събирам, щото и аз ги настъпвам, пък са ми гъзарски маратонките.
как се справяте със "самодейните тоалетни" в междублоковите? питам, понеже сме на 1-я таж и вчера хванах две хлапета да се облекчават под нея. миришеше си от доста време, мислехме че е от канавката (имаме такава под терасите), но вече няма съмнение, че хлапетиите "къкат" там...
Добре, а като е рядко какво правите? На един светофар, докато чаках на червено, видях един симпатяга с куче. Така се беше подготвил с една 'ръкавица' от найлонова торбичка, чакаше песа да си свърши работа, обаче песа направи такова мазало ... и не видях как го изчисти, светна зелено.
От закон у нас няма нужда, тук се стреля без предупреждение. Справка, случая с магазинера, преди няколко месеца.