Здравейте, от коя марка обувки сте най-доволни, говорим за официални обувки? Имам нужда от нови, защото сегашните съм ги носил два пъти и са много неудобни..
Здравейте, от коя марка обувки сте най-доволни, говорим за официални обувки? Имам нужда от нови, защото сегашните съм ги носил два пъти и са много неудобни..
geox - последните ми два чифта бяха такива и всеки от тях изкара по над три-четири години. Гледам тия дни жената ми е купила трети чифт от тая марка щото предишния си е здрав, ама го напацах с някаква блажна боя. Много леки, много удобни, много здрави ... И става въпрос за летни обувки
Пак ли вееее.....ся пък обувки.....спамери.....ами как ще са ти удобни като си ги носил само два пъти, брейни....
Последните които съм купувал бяха от Теодор, около 120лв бяха и нямах проблем с носенето, бяха ми много удобни.. Разгледай какво предлагат https://teodor.bg/obuvki/ofitsialni-obuvki![]()
Здравей, препоръчвам ти един бг сайт, за който знам че има и обувки... купувам си често ризи от там, но съм виждал че има и обувки -
Този пост е редактиран от FearMe; 18-11-21 в 22:07.