Тези хора нямат спирка [:D][:D][:D]
www.google.com -> пишете в полето "weapons of mass destruction" -> click 'I'm feeling lucky'
...и внимателно прочитате съобщението за грешка [xx(][:D][)]
Тези хора нямат спирка [:D][:D][:D]
www.google.com -> пишете в полето "weapons of mass destruction" -> click 'I'm feeling lucky'
...и внимателно прочитате съобщението за грешка [xx(][:D][)]
Няма никакво съобщение за грешка. Каво трябва да видим ?!? Правих го няколко пъти и пак нищо ... []
мнооого забавно..., ма тва не е сефте...такива доста често изникват..ма е готино да те питат дали случайно ти не си Джордж Буш
Абе от гугъл са някакви страхотни веселяци Дано да продължават в същия дух.
google=mc2© нямам какво друго да кажа.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">/off Павка, това си е (c)! Ще ми плащаш авторски права :Р
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Верно бре Готоу...
Не разбрах какво общо имат google с тази страница..
Добре де, първия пост съм го изчел, и на мен ми се отваря
по същия начин. Но отново не виждам връзка между
веселите пичове в google и резултатът от определено търсене..
Както и да е.. Весела работа
P.S. Дам, Slero, и аз това казвах, но май се заяждам за глупости
Wire, GOOGLE нямат нищо, или почти нищо общо с тази страница, повярвай ми! Но се изкефих на попадението... тези момчета, дето са направили страничката, наистина са го направили оригинално !!
Мисля, че имат поне малко пръстче в тази работа - с появяването на ТОЧНО тази страница като първа в търсенето. Wire, правилно ли чух, че се "заяждаш"? Не ти отива []
Както преди време онази история с "go to hell" и Microsoft... []
Хехе, тази страница винаги ме е дразнила...но хората са намерили начин да я направят забавна[:D]