Мнооого интересно:
http://www.ryanair.com/
Къде е уловката и има ли такава???
Ако няма - в кой свят живеем - 3,4,5....................
Мнооого интересно:
http://www.ryanair.com/
Къде е уловката и има ли такава???
Ако няма - в кой свят живеем - 3,4,5....................
Първия отзад-напред. Наистина, къде е уловката? [][][]
Аз го смятах да кажем J7 е билета таксите са + J15
ако маршрута е по-голям за отиване е J15 + J15 taksi, а за връщане е J95 + J15 tax
но пак ми се вижда смешно като знам че билета ми за лондонското метро беше J3
--------------------------------
Иначе компанията не е ментозна в същотото това метро съм виждал такава реклама
Ето за това примерно Майкрософт-тестовете са направени така,че 30% от теста не е за хардуер/софтуер,а всъщност е проверка на английския,въпрос уловка за тестващите се чийто език не е матерен:и както виждам от там са абсолютно прави да постъпват така[:D]..за съжаление точно поради тая причина 80% от нашенци отпадат само заради матерния английски....между другого от Сиско също постъпват така[:D]
Хайде сега приятели си припомнете какво точно означава суфикса ОFF,после може отново да се чудите къде е уловката[:D][:D][:D][:D]....все пак ми е странно че половин дузина интелигентни мъже реагираха така[]
Мъртвия рицар;вече е 5 лири[]
Няма уловка. Просто България е много далеч от Европа. Живея в чужбина и познавам много хора, които пътуват с Рейнардс и няма проблеми.
Даваш още по 25-30 Е летищни такси в едната посока и колко ти става билета - 100 Е отиване и връщане - ми то пак си е нищо. Само че се резервира он-лайн, т.е. ти трябва кредитна карта.
"€ 10 off on return fares" - това означава намаляване на цената на билета за връщане с 10 лири. Deathknight абсолютно прав[]
И това не е точно така в случая[:D]Под fare са имали предвид не самия полет,а пътниците;сиреч:ако си решил да отиваш до Рим примерно ти превят отстъпка не на обратния полет,а на правия 10 лири...както и гордо са си отбелязали съответното намаление във ценовата листа за това[:D]
Рабзирането на българина че инглиш е доста прост всъщост не е точно така:това е един доста богат език,и както в случая се убеждаваме не е чак толкова лесен за пренебрегване[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Хайде сега приятели си припомнете какво точно означава суфикса ОFF,после може ....
<div align="right">оргинално мнение на DPetrov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Виж какво Петров, OFF има над 20 значения, така че не е задължително да се свързва с "****"
да не говорим, че английскоговорящите изобщо си нямат понятие какво означава **** според нас.
може пак да се изказвам неподготвен, ама честно казано не разбрах ТИ какво искаше да кажеш и затова карам на първосигнална.
колкото до въпроса - напълно Е ВЪЗМОЖНО - има 1 седмични екскурзии до Флорида през януари за по "L"(pounds)200 от London, при това със закуска в хотела.
Няма уловка. Аз летя Осло - Лондон - Осло за около 25 лв. Това е евтина компания, в самолета си плащаш всичко - храна, напитки. А когато местата за даден полет не са попълнени, те пускат билетите безплатно, плащаш си само летищните такси.
За съжаление те не летят до България
Не знам как се качвате на самолет при положение че на летищата може да се види следната картинка :-)))
[img]"C:\Documents and Settings\Bocha\My Documents\My Pictures\airport.jpg"[/img]