-
Ново SetCom.bG лого?
Първото е повече като за някакъв софтуерен продукт. Второто в първия момент не ми допадна много, но в последствие много ми хвана окото.
На Докера логото също е много добро, но предполага използване на тъмен скин или поне header. Ама той все пак си е тъмен на сайта :P
Значи второто на Крис и първото (от общо едно :P) на Dockera :)
EDIT: Логото на Ghost will rull them all! Outstanding просто ;P LB :)
-
Ново SetCom.bG лого?
На Dockera е готино, но не се чете :). На Deathknight ми харесват, въпреки че са доста срещани от тоя тип.
-
Ново SetCom.bG лого?
-
Ново SetCom.bG лого?
И аз харесвам второто предложение на Крис и (първото) на Докера. Освен това нито едно от двете не е обвързано със цветова схема - характерното е формата. Дори инвертирани пак се разпознават.
-
Ново SetCom.bG лого?
на Докера е добро ни6то 4е е 4ерно сегашното да не е бяло ?
-
Ново SetCom.bG лого?
Крис вземи слагай всеки ден по едно oт логотата да го видим на живо как стои. [:)]
-
Ново SetCom.bG лого?
На мен повече ми харесва сегашното лого, отколкото трите предложения на Крис. Не знам каква е причината да се сменя логото - все пак мисля, че това е нещо като запазена марка и е част от корпоративната визия на фирмата. Хората отличават логото на Сетком и са свикнали с него и затова не мисля, че е добра идея да се сменя. Я си помислете какво ще стане ако Мтел или Кока-кола си сменят логото. колко ли време и средства ще са им необходими за да наложат новото и хората да почнат да го разпознават? Може би сравнението не е от най-добрите, но мисля, че сегашното лого си е перфектно-мен специално ме кефи много на черния фон.
-
Ново SetCom.bG лого?
Айдееее Sunny изкара едно черпене със сравнението с Кока- Кола и М-тел:-)) Лично на мен най-много ми харесва първото на DeathKnight.
-
Ново SetCom.bG лого?
хех, Sunny от скоро си тук и не знаеш колко логота е сменил Сетком от началото.... :))) даже едно култова с паяк имаше... :))
А сварненията с Мтел и КокаКола леко не са удачни, да не говорим че Мтел си го сменяха 2-3 пъти не само логото, а и сайта... :)
-
Ново SetCom.bG лого?
Добре де, ако ще го сменяте да си кажа и аз мнението - най-много ми харесва второто на Deathknight. Първото доста прилича на Netwlan. А ако има конкурс със сигурност ще излязат интересни предложения.
-
Ново SetCom.bG лого?
Sunny първото "е" netwlan.. [:)].. то е майтап
-
Ново SetCom.bG лого?
Абе и на мене сегашното си ми харесва :) Що трябва да го сменяме.
Пушка си е всичко, от както има тоя черния дизайн, направо ми е кеф да седя пред PCто [8D]
-
Ново SetCom.bG лого?
-
Ново SetCom.bG лого?
-
Ново SetCom.bG лого?
Адаш, дай някакви изисквания за това лого и да се направи един "конкурс" за най-добро лого. Хич да не се намери нещо готино поне ще отпуснем малко от ежедневните простотии които вършим .. :)