Дали не е време да сложим някое по-лицеприятно лого на страницата?
Какво ще кажете за долните варианти - някакви допълнителни предложения по тях?
Дали не е време да сложим някое по-лицеприятно лого на страницата?
Какво ще кажете за долните варианти - някакви допълнителни предложения по тях?
Крис, недей с тия поне, моля те!
Ако искаш, по-добре дай тука, който може/а можещи мисля има/ да предложи варианти...ако толкова държиш да сменяш логото...ма тия тука никак не връзват...поне по мое лично мнение...някакси не вървят...да кажат и другите
Крис, от тези, които си сложил, евентуално първото... ама на старото какво не му харесваш ?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">е, точно първото ми бие на БТК малко....
<div align="right">оргинално мнение на 3Di</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Че какво, да не мислиш, че БТК ще имат нещо против тяхното лого да прилича на това на Setcom [:D]
Aре стига чернилка де, това да не е дет метъл сайт, второто най ми харесва... дай да направим 1 конкурс за лого, ама нека има и флаш (както и в сигнатурите)
Сегашното лого определено не ми харесва също...
Нито едно от всички Ама никакъв вкус... изчакайте малко да захладнее и тогава почнете наново
Ako e това избора 1-вото а иначе и аз съм за конкурс и вие админовете да изберете но най-важното е че не логото прави сайта! така че и една голяма пръдня да сложите пак ще е ОК!
М, само не първото. Паралелът с БТК е извратен []
Наистина, Крис ...сложи някакви срокове, дай мейл за пращане и стой, та гледай ...могат да изкочат страхотни неща.
Бях предложил нещо преди... ето го пак:
А може и нещо по-оригнално... все ще измъдрим