Пръсках мазето което се явяваше де факто " the source" или источника на тая напаст и където концентрацията им беше ужасяваща. Купих си дрехи от по левче които после изхвърлих .Три дена след пръскането (70
грама Кумулус, 1 пакетче Моспилан на 4 литра вода) в помещението няма нито една.Не знам дали е от тая комбинация щото и с други препарати съм пръскал но съм изненадан.Особенно след като знам колко са устойчиви.Ще ви дам само един пример - след пръскане се бухам направо в реката и стоя по гащета и фланелка около 10 минути под водата.На другия ден намирам в плика дето съм ги съблякъл няколко живи бройки.Говоря за котешката бълха.Една дребничка.Имам чувството че и ядрена атака ще преживее.Но както казваш със сярата нищо не може да свикне.Другото което не знаех е че трябва да се пръска на височината на гърдите за да се образува облак, до сега пръсках долу ниско а те явно са бягали нагоре.Това е много важно запомнете.Жалко че сярата не може да се приложи в апартамент, просто става необитаем.Иначе е като ДДТ то навремето.