Кое е по-добро Фотошоп или Порше 911 Турбо
Тъй тъй...
Само като чета форума и се дразня, но все пак форума както разбрах, четейки условията за регистрация, не е за глупави свади кой повече знае или пък цък.
Така че опитайте се поне веднъж да отговаряте кратко и ясно. Би станало по-интересно.
И какви са тия глупости - кой вин е по -обър за игри 98 или МЕ .... - и глупостите идват от т'фа, че човека пита а сички почват - ХР !!! - еее.........
Или ФлексТайпа...... ужас
Та се чудех, ако зема да сложа тема : " кое е по-добро Фотошоп или Порше 911 Турбо ????" - сигурен съм, че щеше да е най-посещаваната тема .... [8]
<font color="orange">DeathKnight: Super Идея [:)]</font id="orange">
Естествено, че Порше 911 Турбо е по-добро, но до2001г. когато Фотошоп правят революция в технологията и излизат едни гърди напред, следвани плътно от ветерана Перла 05
Може да се поспори, Перла 05 по това време са твърде назад с технологиите. Мисля, че мястото принадлежи на монополиста Раховец. А революцията на Фотошоп намирисва твърде: ако си спомняте скандала с краденото ноу-хау от "Ало, ало".
Това ми прилича на оня стар виц ' Каква е разликата между крокодила " ;-)))) колко ли са младежите дето знаят отговора ;)
Ееее, естествено че Поршето е по добро по следните причини:[:D]
1. С Поршето не ходиш пеша, докато за Фотошоп и компютър ти трябва.
2. Когато вали Фотошопа не може да се използва за да се скриеш на сухо.
3. Колкото и добре да работи Фотошопа, Windows си иска рестарт, докато с Поршето не се налага да рестартираш.
4. С Порше може и да избягаш от ченгетата, докато ако те спипат с нелегален Win i Фотошоп..... - това е за "белите" държави.
5. и т.н може още много [:D]
Единствения недостатък на Поршето е, че лесно могат да ти го откраднат, докато дори да ти откраднат диска с Фотошопа можеш пак да си го дръпнеш.... [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това ми прилича на оня стар виц ' Каква е разликата между крокодила " ;-)))) колко ли са младежите дето знаят отговора ;)
<div align="right">оргинално мнение на Black Adder</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
е ти пък да не си помисли, че никой не ги знае:
разлика 1: крокодилът е по-дълъг, отколкото грозен
разлика 2: крокодилът е по-грозен, отколкото зелен
[:)][:D][8D][:p][8]
Забрави най-същественото от 2-те - крокодилът е по-дълъг, отколкото зелен (или обратното).
А за Поршето си иска разходи - колко ли харчи ? Аз да не съм луд да пълня по 50 литра всяка седмица. Фотошопът поне е безплатен ;РРРР
То едното не може да се съизмери с другото... камионче на детето, което му купих за нова година... И вчера ми се обажда този.. Майкъл Джексън защо не съм го бил уважил на рожденния му ден с дъщеря ми Димитричка... да сме се събрали разбийш ли в Брацигово на хижите разбийш ли да ходиме нагоре да копаеме картофите... че човека иска натюрел... не че нямаме чукове и триони... не че сме бедни да кайш да не мойм да си отворим две врати...не... жена ми и тя разбийш ли да вземе да се качи на един кон пък да се цапне разбийш ли къде горе в Шумен в една табела...та я пограбвахме вчера...та ме мойм после да я извадим щот си бях забравил в кофчега 3 ролекса разбийш ли...и всичко това разбийш ли аз трябва да го пренеса, да напиша автобиография, добре ще я издаде Джордж Лукас... и ми дава и пари и вика издай издай автобиография... [:D][:D][:D][:p]
За да продължа в същия дух бих казал ,че Mercedes CLK е по-добър.[:)]
namerili kade i kogo da pitat ! estestveno 4e otgovora e foto6op :) !!!!
Много зависи също колко се усилват щото фотошопа почва да криви на 70% от маха :)
Крокодилът е по-дълъг от колкото зелен!(Защо?!? И ако е така колко точно по-дълъг?)
Гледаш го отгоре - зелен и дълъг.
Гледаш го отдолу - жълт и дълъг.
Събираш почленно горните две.=>
Крокодилът е два пъти по-дълъг отколкото зелен
Така т'фа с коркодактила много добра идея. Но какво става когато примерно се опитаме да .... пием бира с водка ? А и си мисля че е по-хубаво, света става по-хубав ... е до време после се скрива над масата - света де ... :))
Но важното е - не шофирайте Фотошоп в нетрезвеностно състоятелство - поради опасности.
Така че да заключим => най-добре крокодил 911 - retail !
Аз спирам са ... че ме гони умсвен запек ... [8]