Само не смеите ама да ви кайа цхестно аз не можах да влезна аи кажеите ми как аз не разбирам много обаче искам да си опитам вазможностите иначе почти нищо не знам
Само не смеите ама да ви кайа цхестно аз не можах да влезна аи кажеите ми как аз не разбирам много обаче искам да си опитам вазможностите иначе почти нищо не знам
LOE q vzemete se opravete vednuj za vinagi realno . Kvo se karate samo po forumi i po chatove. Ama i ti si edna gadina. Samo gledash kak da se zaqdesh s nqkoi. Kvo si trugnal da se pravish na golemiq razbirach. Tuka v setcom malko po - visok reiting imash i aide vijte me mene. Pravi si vsi4ko koeto si iskash ama da floodish foruma s tupite ti obidi ne se vruzva
еи SORY за грешките на предишното ми включване ама кирилицата ми е малко смотана
някои ще ми каже ли как да мина от парви към втори етап знам че няма да направя ништо но нали знаете с постоянство всичко се постига
то аз не че съм хакер даже обратното ништо не разбирам затова аиде
без да ми се смеет PLS само искам да ми пратите паролата да видя до каде ще стигна
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">някои ще ми каже ли как да мина от парви към втори етап
<div align="right">оргинално мнение на Burn</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не [:D][:D][:D]
Я кажете ка да разбера паролата за 3-то ниво,тоест паролато която те пита в второ ниво.
На 1-во ниво е insanitypepper
След като онзи Сам зарежда паролата от текстов файл password.txt, а файла не е където се очаква да бъде (..../level3/password.txt) php ще върне празен стринг и ще изведе предупреждение за грешка. С други думи, паролата не се знае каква е, но можете да минете на следващото ниво, като не напишете парола (оставите полето празно) []
P.S. Може би за някои нива наистина се изискват известни познания относно php (да кажем 2,3то и 11 и 12 ), но за всички останали не е необходимо да знаете php.
За второ - не. Стига да тестнеш просто някоя думичка, съобщението за грешка си изниква и оттук най-малкото трябва да се замислиш за този password.txt и какво да правиш, като реално НЯМА парола []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
От къде е тая агресия в тебе[!]
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Просто ми се стори смешно, тоя си няма никакви понятие от пхп, не знае как да разгледа сорса на някое пхп, надали знае и какво е сорс но неее.... "Pa3KaTaH Напълно си прав - това е именно игра с пхп и сорс ... аз стигнах 4 ама зор - по нататък немога - поне не съм се и опитвал сериозно де"
Чесно казано ако някой ми каже че е видял UFO по ще му повервам, това просто е абсурдно.. та рекох да му направя забележка да не стане за смях...ама да го бях казал на някое дърво щеше да си извади по-голяма поука...
И не е агресия а сарказъм [:D]
LOE скучен си ми вече - то гавра до едно време добре - ставаше шоуто - вече не те и забелязвам . Измисли нещо ново ! Относно до сорса - намини някои ден унас и ще ти покажа дали немога да го разглеждам ...
Явно тия 1454 поста си ги направил така - с прости писания ... Айде бозай !
wire, ki - развалихте кефа на много хора []
офтопик
MEPHISTO, какво значение има кой колко броя постове има?[]
Хех като си нямате работа ето още едно подобно сайтче, с малко по различна насока... [:D]
http://www.try2hack.nl
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
От къде е тая агресия в тебе[!]
Просто ми се стори смешно, тоя си няма никакви понятие от пхп, не знае как да разгледа сорса на някое пхп
<div align="right">оргинално мнение на LordOfEvil</div id="right">
Лорде, не знам точно как да ти го кажа, че да ме разбереш. Имам един приятел който иска да стане хакер. Няма грам понятите от компютЪри като изключим червената шапка която му инсталнах и с която той се мъчи доста време докато накрая се отказа. Но иначе и той като тебе казваше на разни юзъри "абе ти не знаеш един сорс (!?!?) как да видиш ше ми говориш за..." Така. Значи гледай ся, тука предполагам няма толкова ниско "ниво" да не знаем какво е сорс, пиейчпи, ЕксЕМел и т.н. Следващия път не се излагай така, виждаме ти "тавана". Аз даже си блъскам главата в него (Надявам се няма да се обидиш или нещо от сорта и няма и мен да почнеш да ругаеш)
Пффф.. имам работа и не ми се редактира сега последния ми пост. Само ше вкарам пояснение, че цитата треаше да е на лорда там кадето пише, че тоз тип не знаел как да види сорс. пийз
Не няма, но пък да говориш за неща които изобщо не са ти ясни е признак ако не на 100 неща то поне на нахалство. Аз тва дето съм го казал няма да си го измисля, щото човека живее на 20 м. от нас.... така че за в бъдеще се въздържай. Така че няма какво да ми се обясняваш че да те разбирам, просто оня видял нещо и повтавя без изобщо да е запознат, аз хе се хваля че много разбирам ПХП но поне си давам зор да го науча, а оня е от тия типове които нищо не могат да правят... както виждаш не съм правил заключения за тебе, поради простата причина че не те познавам, така че и ти не дей да си правиш защото не ме познаваш...
Всичко това е офтопик, но поне е в тон с твоите последни постове.. и няма нужда да обясняваш кой цитат от къде е, хората предполагат щом са тук могат да четат и да виждат най-вече...
Досега не го бях забелязал обаче май имаш тоя проблем при коийто си мислиш че знаеш прекалено много... повервай ми не си само ти дето знаеш.. ако изобщо знаеш... като един дето ми обяснявал да правя alpha канал на картинка с java...LOL
Лорде нито имам време нито навика да споряза безмислени работи. Но все пак извинявай ако съм те засегнал. Ъ.. не съм казал че знам много просто предполагам колко знаеш ти. Ама се бъркам 100%. А за нахалството ми.. пак извинявай. За глобалното затопляне извиних ли се? Сори и за т'ва. Спокойствие и лека храна, няма да ти пиша след поустс вече, или по скоро няма да се обръщам към теб. Радикалните ти мерки не са ми в стила.