Това ме разби. Страна на произход Гърция
Да, и няма нищо общо с другото... Перфектно е!
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Трябва да го пробвам, въпреки, че вече почти не пия бира, ама ми е интересно.Шуменското иначе няма нищо общо като вкус с бомбичките от едно време.
Шуменско в кенчета отдавна се прави (или се правеше) в Сърбия.
Всичко вече е "на ишлеме" ...
Та дори и мерцедес...Разликата е че мерцедеса на ишлеме го правят австрийци в завода на Щайер.
Но да знаеш, че не е само тази бира - има и други, но тъй като от 15 септември до към средата/края на май месец не пия бира съм забравил коя бира къде е произведена...
От сръбската пивоварна на "Карлсбер" беше още по - добро, но и на гръцко ще се радваме.
Всъщност, мерцедесите ги правят унгарци, а хубава сръбска бира през последните 20 години не съм пил. Сигурно бъркате бирата им със скарата. Гръцките ми попадения бяха малко по-добри.
Аха, ама не само: 300 хил. Mercedes G-класа от Magna Steyr в Грац
Те там и други марки има които си поръчват производство на автомобилите...
Напълно независим производител на автомобили са от проектирането до излизането на готовата за клиента кола от конвейра: Complete Vehicle Manufacturing Partner
Ето марките и моделите: https://www.magna.com/products/compl...cle-production
Аз също определено не съм фен на сръбска бира - вътрешни брандове или направена там за експорт. Същата блудкавина като родните заводи, а Старопрамена на Каменица ми е една идея по-добър.
Гръцките по се ядват.
Сега очаквам Ариана от Чехия
https://blogomobil.com/%D0%BD%D0%BE%...5%D0%BE%29/xke
Това е първия им завод, сега предстои втори.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
На времето много харесвах Бургаското, обаче когато почнаха да го правят в Пловдив, вече въобще нямаше нищо общо с оная бира
То ние нямаме нищо общо с нас си, а чакаме бирата да е същата.
Аз спрях да се интересувам от Бургаско, в момента в който несъществуващата вече Interbrew (уж белгийска) изкупи машините и земята на безценица.
И разруши всичко, барабар с Винпром Бургас. Ама сега някои си имат паметници на кап-строителството, наречено Mall Galleria.
Основно правило на маркетинга - набутваме на "клиента" това, от което имаме най-голяма печалба. Или от което искаме бързо да се отървем.
Без значение дали са ИТ/телеком услуги+ТВ, някакъв реален продукт: бонбони, кафета, шоколади, камиони или индустриални машини!
Няма значение дали и въобще на "клиента" му трябва нещо от нашата продукция. важното е бонусите да вървят!
На мен пък точно обратното - "Бургаско" ми беше (и си остава) най-смотаната/калпава БГ бира ... ма то и аз съм един пияч - 500мл я пия два дена