Отдавна не сме се събирали в София
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Върти ми се в главата една пицария "Кривото" (зад университета) по вечерно време.....
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Абе и да ти се върти, и да не ти се върти.... "Кривото" зад СУ е в ремонт! :(
Чудя се дали О!Шипка 2 не е по-подходящо място. Ама хайде този път SetCom да организират срещата, пък от HWBG да дойдем наготово :)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Върти ми се в главата една пицария "Кривото" (зад университета) по вечерно време.....
<div align="right">оргинално мнение на KOKOSH</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Абе и да ти се върти, и да не ти се върти.... "Кривото" зад СУ е в ремонт! :(
Чудя се дали О!Шипка 2 не е по-подходящо място. Ама хайде този път SetCom да организират срещата, пък от HWBG да дойдем наготово :)
<div align="right">оргинално мнение на Dark Skywalker</div id="right">
Хе хе смели сте Hwbg в Софето ама във Варна Сетком властва [:p] .
Zygot, Setcom властва и в София хеехех
аз съм за 30ти иначе ме няма [:)]
И аз съм навит, ама почнах работа, и не знам как ще са ми смените.
да бе и на мен ми е интересно .
а ще поркаме ли маа му ?
И аз съм твърдо за 30ти. А относно изказванията от страна на HWBg, то вие и миналия път си дойдохте наготово[;)] Доколкото си спомням Елена беше организирана от Сетком! Обаче колкото повече хора - по-весело, така, че винаги ще се радваме и HWBg да се присъединят[:D]
А басейна който предлагам се казва Виктория и се намира в центъра на София - точно срещу Пирогов...зад рибния ресторант "Captain Coock" Цените са прилични - май входа беше 5лв. и включва чадър и шезлонг. Напитките не са скъпи, има сервитъорки, които сервират по шезлонгите, има си масички, басейна е голям - тръгва със стълбички от плитко и кът за децата и стига може би 2м. дълбочина.
А за вечерта подкрепям идеята за "О Шипка"! Само трябва да видиме колко човека ще се съберем, за да се направят резервации от по-рано, защото все пак сме доста хора и може да се окаже проблем.
Sunny, местенцето е страхотно: подкрепям с две ръце и един крак (все пак трябва да се пази равновесие, независимо от каузата). Основен плюс е, че живея на 200 метра от него...[:D]
Пак казвам, но особено на 30-ти няма да ме има, а за съжаление май ще пропусна и един съкровен празник дето не сме празнували заедно с Dockera от 2 години :(
Явно нищо няма да стане от това събиране :(
Е кой ти каза пък че няма да стане?Аз тоя път жив мъртъв съм там(където и да е било):лично на мен ми е достатъчно вуйчов и Тано(за да мога да има мкой да ядосвам на тема Уинтел[:D]) примерно да са там,и това е:ако някой се присъедини прекрасно[8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Явно нищо няма да стане от това събиране :(
<div align="right">оргинално мнение на DeathKnight</div id="right">
DK, какви са тези песимистични настроения от теб? Значи щом Gadget се отказва, значи нищо не става?
А ти можа до Варна да отидеш, а за София нещо се дърпаш. Ще ти се обидим, да знаеш[;)] Очаква се от теб като един корифей да си в основата на такива сбирки, заедно с другите корифеи[:D]
Има няколко човека, които със сигурност ще се съберем и ще се повеселим, а всеки, който има желание е добре дошъл.
DPetrov ме кефи с последното си изказване - айде всички в същия дух[:D]
Значи, трийсти ми е идиално.. и аз съм за О! Шипка.. но за басеина.. няма да мога да дойда.. основен минус ми е че съм на работа всеки ден до 4 часа и докато хвана райса за София ще стане 5 и забравете да дойда на басеина.. но за алкохолното парти.. там съм /че аз кога ли съм пропуснал откакто поствам тук/! С Докера ще пробваме новото му питие.. да видим какво е.. че аз само слухове чувам ама истината е някаде там. Само се уточнете в колко часа да е Басеина и в колко Бирата.. О! Шипка и едно и две ги знам каде са и там съм! Все пак тая зад университета ме устройва повече...
DeathKnight има една бира от мен :)
Sunny, споко де... то е ясно, че няма ли ги Dockera & Gadget, купон няма да стане :)
Не стана ясно има ли или няма организация за 30 ти?
[:D]