Отдавна не сме се събирали в София
Евала на хората от Варна. Както се вижда от снимките - нито бира е липсвала, нито вкусна храна, а и купона са си направили[;)]
Време е да вземем пример от тях и да се събереме някъде из София. Басейни из София - колкото щеш, заведения също, а и предполагам, че на всеки вече му минава през главата идеята за събиране, че много време мина от последния път[:D]
Хайде ако има желаещи да се събереме в София, пишете!
Slero подкрепя идеята - да видим само кой ще се захване с организацията този път !
Хубу, аз също съм за.. и как няма да съм.. нали точно аз давам зор от 1 месец да се съберем в София. Както каза кака Съни, трябва да вземем пример от колегите във Варна. Аз бих се захванал с организацията само че не съм от София.. и няма как да стане въпреки доброто желание. Предлагам някой от Софииските форумци - пияндурки/те си знаят кои са че вече ставам банален да ги повтарям поименно/ да се захванат с организацията. Не че голяма нуждата от организация.. колкото и да се организираме пак ще се напиеме. Тъй че бройте ме и мене + един евентуално
PS: Докер, разбрах че си сменил питието, това треа да го видя за да го повервам!?
Аз предлагам през деня да излежаваме и протягаме на някой басейн, където също така има коктейли и БИРА[;)]
А вечерта може да се довършиме в някоя кръчма[:D]
Аз съм аут до края на сезона... като дойде есента тогава :)
Само за купони мислите [:)]! А, кога успявате да работите ?! [;)]
А, в списъка може да сложите присъствено кръстче и на мен, надявам се да доведа и СТРАХ :)
Върти ми се в главата една пицария "Кривото" (зад университета) по вечерно време.....
Аз съм in, само да видим кога ще е. Известен период от време ще трябва да снова из нашата мила родина, тъй че внимавайте за датата ...[:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Аз съм in, само да видим кога ще е. Известен период от време ще трябва да снова из нашата мила родина, тъй че внимавайте за датата ...[:D]
<div align="right">оргинално мнение на Kirande</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ами затова предлагам тази събота - 23ти Август или следващата - 30ти. Който е зает да казва. И казвайте дали сте съгласни за басейн или само за по бира.
аз съм на линия и за 23-ти, и за 30-ти... :)))))
и на басейн, и на лунапарк, и където кажете.... ;)))
БАСЕЙН, естествено... [;)]
Slero също няма претенции по отношение на датата (засега) и силно се надява да стане голям купон. Само дали да не поканим и ТБ (пояснявам: Таня Боева)...