Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 85
Like Tree4Одобрявам

Чат с изкуствен интелект

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Чат с изкуствен интелект

Илон Мъск, Стив Возняк и хиляди други AI експерти призоваха за поне шест месеца да се спре обучението на AI като GPT-4 и други подобни
    Планира се паузата да се използва за разработване на универсални протоколи за сигурност за AI

В мрежата се появи петиция, наречена „Suspend Giant AI Experiments: An Open Letter“, която призовава за спиране на обучението на различни усъвършенствани AI системи като GPT-4 за известно време. Апелът е подписан от Илон Мъск, Стив Возняк и около 1000 други експерти по изкуствен интелект.

Паузата е необходима, за да се разработят и стандартизират протоколи за сигурност за AI - мнозина се страхуват, че системи като GPT-4 ще се развият твърде бързо и какво ще се случи, ако изкуственият интелект внезапно излезе извън контрол.

„ Призоваваме всички лаборатории за изкуствен интелект незабавно да преустановят обучението за системи с изкуствен интелект, по-мощни от GPT-4, за поне 6 месеца. Това прекъсване трябва да бъде обявено публично, прилагането му трябва да може да се проверява и да включва всички ключови участници в индустрията. Ако такава пауза не може да бъде направена възможно най-скоро, тогава правителствата трябва да се намесят и да наложат мораториум “, се казва в отвореното писмо.

Подписалите също така предлагат създаването на нови регулаторни органи и системи за контрол на държавно ниво, които биха могли да гарантират безопасността на AI системите за хората.

https://futureoflife.org/open-letter...i-experiments/
    https://clipset.com/es-google-el-futuro-skynet/

https://www.ft.com/content/7dec4483-...a-7ac925643999

Генеративният изкуствен интелект ще засегне 300 милиона работни места в големите икономики
    Технологията може да повиши глобалния БВП със 7%, но също така рискува да създаде „значителни смущения“

Изглежда страховете, че роботите или софтуерните решения могат да заменят хората, са основателни. Goldman Sachs вярва, че развитието на ChatGPT и други AI чатботове може да остави стотици милиони хора без работа.

За да бъдем по-точни, анализаторите на Goldman Sachs прогнозират автоматизирането на 300 милиона работни места в големите компании. Първи може да бъдат съкратени юристи и административен персонал. Общо съкращенията могат да засегнат повече от 60% от служителите в САЩ и Европа. Само 30% от работниците могат да запазят работата си, докато останалите ще трябва да усвоят нови умения.

„ На повечето хора по-малко от половината от работното им натоварване ще бъде автоматизирано. Те вероятно ще продължат да работят, но част от времето им ще бъде освободено за по-продуктивни дейности “, казват анализатори.

Отбелязва се също, че проблемите ще засегнат предимно развитите страни. Там, където физическият труд представлява голяма част от заетостта, този проблем все още няма да съществува. Там AI ще може да замени не повече от 20% от служителите.

Разбира се, засега това е само прогноза, така че в действителност ситуацията може да е различна. Също така все още няма дума за времева линия.

2.  

3. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Има потенциал...почва да схваща правилно!

Този пост е редактиран от bobivg; 07-04-23 в 08:04.
    mimojef одобрява това.

4. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Освен на LG май и на Мерцедес си станал фен ?

5. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Нямам никаква представа как линка за Мерцедес се е появил.

6. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Вече от доста време го ползвам.
    Първоначално беше инцидентно, но вчера например водих три разговора с цел как точно да напиша едни фрагменти от код.

Прави впечатление, че вече много бързо се самокоригира в процеса на самия разговор. Като че ли в самия разговор на всяко изречение прави някаква допълнителна негова адаптация към смисъла на разговора, все едно се учи в крачка.

Първо го питах за проблем при сравняване на дата извлечена в C#-приложение от далечна SQL-таблица - как да се проброят дните от тази SQL-дата спрямо днешната дата. (На пръв поглед нещо тривиално, но съвсем не е така поради липса на единен формат, включително и възможни проблеми заради разминавания на локализации и съответното различно изписване на датата).
    Много бързо предложи фрагмент за код, който вече бях разглеждал и отхвърлил (защото този код/метод ползва часовника на SQL-сървъра, а аз искам в сравнението да се ползва часовника на устройството където (ще) се търкаля приложението). Казах му, че не го искам този метод. И още не бях казал защо не го искам, а той тръгна с алтернативен метод, като посочи че при алтернативния ще се ползва точно часовника който аз исках. И реално погледнато, впоследствие в моя код адаптирах точно този негов алтернативен метод.

После го питах за едни два ивента за една контрола - кой от двата да избера при положение, че и двата вършат работа за това което искаме да постигнем.
    Той посочи единия. Аз направих уточнение за едни стойности на пропертиес на контролата с цел след това да кажа че може би трябва другия. Е още не го бях казал и той направи едно страхотно сравнение между тия два ивента в ситуацията със конкретните стойности.

И още неща го питах, но стига толкова детайли.

ТОВА КОЕТО ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ Е:
    Ползвайте го в работата си това нещо. Безплатно е !
    Вчера останах вкъщи заради дъжда в Югозападна България и поработих 6 часа. С помощта на тая Джаджа, успях да свърша едни тегави неща, които без джаджата щяха да ми отнемат още поне 12 часа в четене и експериментиране.
    Не е казано, че разбира само от програмиране. Можете да го питате за лични медицински проблеми например. Сигурен съм, че ще отговори добре и ако го питаме накъде да сочи електрода и под какъв ъгъл да е наклонен, когато заваряваме тънкостенен профил към дебелостенен.
    Много по-удобно е от търсене в Гугъл, а после и ровенето в резултатите му

ПП
    ChatGPT 4 взе с лекота изпит за лекарски лиценз в САЩ
    Този пост е редактиран от MitkoS; 10-04-23 в 23:12.

7. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Вече определено мога да кажа, че ChatGPT ми пести около две трети от времето за това за което го ползвам.
    А все още ползвам само безплатната версия (днес разбрах, че сина ми е ползвал платената за един или два месеца (20USD / месец) и каза, че с платената е свършил конкретни неща, които с безплатната не е могъл ... дори не знаех за същесвуването на платен абонамент).

Моята конкретна задчка за която ползвам ChatGPT е написването на едно софтуерче.
    Конкретно при мен и за това което го питам, ChatGPT не винаги е прецизен и поне два-три пъти съм го поправял. При което той се извинява много учтиво и бих го нарекъл "невинно и сладко".

Искам да дам следната рецепта в три основни стъпки на тези които започват сега да ползват ChatGPT. С уточнението, че рецептата е валидна към днешна дата и е относно ползването на безплатната версия. Казвам, към днешна дата, защото е много вероятно в бъдеще такава рецепта да е ненужна.
    Когато го питате нещо то не бива да спирате и да се осланяте на първия негов отговор.
    Вашите действия трябва да бъдат в някаква такава последователност:

1. Как да направя еди какво си ?
    2. Има ли алтернативен начин ?
    3. Може ли да направиш сравнение между различните начини

Когато го питате както е в т.1., може не винаги да зададете добре въпроса си. Отделно от това, "той" като че ли си пада малко скатавка и обикнове дава най-известното и клиширано решение, което може съвсем да не е най-оптимално решение за вашата конкретна ситуация. Затова винаги след 1. питайте и 2. А като стигнете до 3., то той вече сам ще ви разкаже детайлите по няколко различни решения.

Много по-удобен е от Гугълските търсения. Енциклопедичните му възможности на практика са безкрайни, сравнени с индивидуално човешко познание.
    Аз самия още се напасвам (по неговите възможности), но усещам как накрая ще стане като с ползването на Гугъл (както беше доскоро) - за всяка дребна въпросителна мисъл минала през главата ми, веднага едно търсене в Гугъл, докато въпросчето изчезне. А в моята глава дневно минават поне 20 въпросителни мисли, на които предварително не знам отговора ... може би Гугъл дресира мен, а не аз него (В смисъл дресира ме да забелязвам, че нещо дребно около мен не го знам. А "преди ерата Гугъл", не обръщах толкова внимание, като нещо не го знам)

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Chatbot Bard от Google се научи да пише и отстранява грешки в код на C ++, Java, Javascript, Python и други езици
    Но в работата му има някои грешки.

Чатботът Bard на Google има способността да генерира и отстранява грешки в изходния код на 20 езика за програмиране. Списъкът включва C++, Go, Java, Javascript, Python и Typescript. Освен това AI може да издава текстови съвети, да превежда код на различни езици за програмиране и да го експортира в Colab.

Компанията каза, че чатботът ще се свързва с източника на всеки код, който е взет от проекти с отворен код. В същото време корпорацията отказа отговорност и заяви, че Bard може да направи някои грешки по време на генерирането на код. Според разработчиците е желателно да се проверяват и тестват получените резултати, а не да се използват такива, каквито са.

„В много случаи Bard може също да ви помогне да оптимизирате кода си, за да бъде по-бърз или по-ефективен. Просто попитайте чатбота като първоначална заявка: „Можете ли да направите този код по-добър“ или „Намерете места в кода с грешки, които може да съм пропуснал“, отбеляза Google.

Компанията отвори достъп до чат бота Bard преди месец, на 21 март. На първия етап достъп получиха само потребители от Обединеното кралство и САЩ. В същото време компанията признава, че системата все още е несъвършена, може да дава неточни или непълни отговори.

https://blog.google/technology/ai/co...source=ixbtcom

https://bard.google.com/

Вече нямате нужда от видеокамери? Новата невронна мрежа на Nvidia генерира видеоклипове и във висока резолюция въз основа на текстови описания
    Докато това е изследователски проект

Nvidia представи ново решение в областта на изкуствения интелект - невронната мрежа Video LDM, която ви позволява да генерирате видеоклипове на базата на текстово описание и във висока резолюция. В проекта участват специалисти и разработчици на Nvidia от университета Корнел.

Отбелязва се, че невронната мрежа създава видеоклипове с разделителна способност до 2048 × 1280 пиксела и честота 24 кадъра. AI моделът има 4,1 милиарда параметъра, 2,7 милиарда от тях са използвани за видеоклипове, според които невронната мрежа е „обучена“.

Механизмът Latent Diffusion Models, използван в невронната мрежа, ви позволява да минете без мощен и скъп хардуер, а за работа се ползва двигателят Stable Diffusion. Така Video LDM генерира клипове кадър по кадър.

Освен това системата може да генерира видеоклипове на сцени от шофиране с резолюция 1024 × 512 пиксела и продължителност до 5 минути.

На уебсайта на Nvidia има редица видеоклипове , които показват възможностите на новия AI, има кратки и по-дълги видеоклипове. В същото време все още няма публична версия на Video LDM, също не е ясно кога ще се появи в публичното пространство. Засега това е само изследователски проект, а не комерсиален.

Пълна презентация се очаква на Конференцията за машинно зрение и разпознаване на модели, която ще се проведе на 18-22 юни във Ванкувър, Канада.

На уебсайта на Nvidia има редица видеоклипове , които показват възможностите на новия AI, има кратки и по-дълги видеоклипове. В същото време все още няма публична версия на Video LDM, също не е ясно кога ще се появи в публичното пространство. Засега това е само изследователски проект, а не комерсиален.

Пълна презентация се очаква на Конференцията за машинно зрение и разпознаване на модели, която ще се проведе на 18-22 юни във Ванкувър, Канада

https://research.nvidia.com/labs/toronto-ai/VideoLDM/

https://research.nvidia.com/labs/tor...M/samples.html

https://technewsspace.com/nvidia-int...-descriptions/

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Не съм впечатлен!
    Проста математическа задача я сбърка. Елементарна, от логически задачи. Условието да речем не разбра. Променихме го за по-ясно същата работа, по-зле даже.
    Друга малко по-логическа, уж позна но като му видях уравненията които състави, очевидно пак не е разбрал.
    Попитахме за допълнителни резултати към задачата. Каза че не могат да се получат, без още данни в условието.
    Е, аз как ги реших и двете?
    За момента това е изкуствен, но не и интелект. Има още 'ляб да яде докато стане.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

„Да, уплашен съм до смърт“, главният специалист по изкуствен интелект на Пентагона говори за ChatGPT
    „Това е идеалният инструмент за дезинформация“

Ръководителят на отдела на Пентагона, отговарящ за разработките, свързани с изкуствения интелект, каза, че генеративният изкуствен интелект може да бъде идеален инструмент за дезинформация.

„Да, уплашен съм до смърт. Това е моето мнение“, каза Крейг Мартел, главен специалист по дигитален и изкуствен интелект на Министерството на отбраната, когато беше попитан за генеративния изкуствен интелект.
    Той заяви, че езиковите модели на AI като ChatGPT представляват истински проблем: те не разбират контекста и хората ще приемат казаното от тях като факт.

„Това е най-големият ми страх от ChatGPT“, каза той. Той беше обучен да изразява свободно мислите си. Говори свободно и авторитетно. По този начин вярвате на казаното от ChatGPT, дори когато информацията е грешна. А това означава, че е идеалният инструмент за дезинформация... Наистина се нуждаем от инструменти за идентифициране на ситуации като тази. И ние нямаме тези инструменти. Ние изоставаме в тази битка.”

Той призова експертите да създадат инструментите, необходими за осигуряване на точността на информацията, получена от всички генеративни AI модели - от текст до изображения.

https://breakingdefense.com/2023/05/...isinformation/

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ChatGPT от Google скоро ще бъде на повече езици. Generative AI Bard скоро ще говори на 40 нови езика
    И ще се предлага в 180 държави

На вчерашната презентация Google обяви, че неговият генеративен AI Bard е станал по-широко достъпен за потребителите. Засега само на английски, но повече хора ще могат да опитат AI.

Но по-важното е, че скоро Бард ще може да общува не само на английски, както е сега. AI ще овладее корейски и японски езици в близко бъдеще, а други ще се появят малко по-късно. Google каза, че ще разшири списъка до 40 езика, включително руски. Разбира се, това означава, че Bard ще се предлага извън САЩ.

Тъй като продължаваме да правим допълнителни подобрения и да пускаме нови функции, искаме да предоставим Bard в ръцете на повече хора, за да могат да го изпробват и да споделят отзивите си с нас. Така че днес премахваме списъка с чакащи и отваряме Bard за над 180 държави и територии – скоро ще има още.

https://techcrunch.com/2023/05/10/go...ely-available/

Суперзареждащо търсене с генериращ AI
    https://blog.google/products/search/...ive-ai-search/

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2002

За момента не е достъпен в ЕУ и Канада, но може да го тествате с ВПН през Казахстан.
    ГПТ е по добър за сега

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ЕС поема AI: новият закон има за цел да защити европейските потребители от „високорискови“ AI системи
    Включително алгоритми за препоръки

Европейският парламент прие нов закон, наречен AI ​​Act. Той определя изискванията към разработчиците на AI, както и правилата, които създателите на такива системи трябва да спазват. Очаква се това да гарантира безопасността, прозрачността, екологичността и етиката при използването на ИИ в ЕС.

Например, новият закон забранява използването на AI системи с неприемливо ниво на риск за човешката сигурност. Това са например системи, които манипулират хората по един или друг начин, използвайки социално инженерство, различни методи за манипулация или използвани за социални оценки.

В допълнение, AI е забранено да се използва за такива задачи:

Дистанционна биометрична идентификация на обществени места и в реално време. Това се допуска само от полицията и то след съдебно решение.
    Използване на AI за категоризиране на хора въз основа на пол, раса, религия или други критерии.
    Използването на предсказуеми системи за полицията, които работят на базата на профилиране.
    Използването на AI за разпознаване на емоции в правоприлагането, граничните служби, образователните институции и работните места.
    Извличане на биометрични данни от социалните мрежи или от видеозаписи от камери за видеонаблюдение за създаване на база данни.
    Законът въвежда и концепцията за „високорискови“ AI системи, които потенциално могат да навредят на човек. Сред тях има алгоритми за препоръчване на социалните мрежи. Техните разработчици ще трябва да осигурят висококачествени данни за обучение на AI, както и да регистрират системи в европейска база данни.

Когато използват чатботове, разработчиците и доставчиците са длъжни да уведомяват потребителите, че взаимодействат с AI, а не с оператор на живо. За генеративните невронни мрежи има изискване за посочване на авторството на съдържанието. Това означава, че трябва изрично да посочите, че картината или текстът са генерирани от AI.

https://www.europarl.europa.eu/news/...l-intelligence

Amazon работи върху домашен робот, който може напълно да комуникира с хората, да разбира контекста и да открива различни проблемни ситуации
    И да реагира на тях

Amazon подготвя домашен робот с изкуствен интелект, който може да революционизира пазара. Таен проект, наречен Burnham, включва създаването на робот, който може да комуникира с хора на нивото на настоящите чатботове с генеративен AI.

Amazon пусна робота Astro преди няколко години , но този проект не е придобил популярност поради ограничените си възможности. Съобщава се, че базираният в Burnham Astro е много по-способен. Той може не само да използва съвременни езикови модели, за да общува по-продуктивно с хората, но и да разбира контекста и да помни какво е видял и за което е говорил роботът.

Като пример документите описват как Astro-Burnham може да открие печка, която не е изключена, или течащ кран и да тръгне да търси собственика, за да го предупреди за проблема. Роботът може да открие, че някой е паднал и да се обади на 911, ако има спешен случай. Може да ви помогне да намерите ключовете на собственика, да проверите дали прозорецът е бил оставен отворен през нощта и дори да следите дали децата са довели приятели у дома след училище.

Amazon обаче проучва възможността за прилагане на по-сложно поведение. Например, робот може да открие счупено стъкло и да промени приоритетите си, така че първо да премахне опасните фрагменти и едва след това да продължи да изпълнява други задачи. Въпросът тук, разбира се, не е в конкретна ситуация със стъкло, а във факта, че роботът ще може да разбере същността на ситуацията и да вземе решения въз основа на това.

Такова бъдеще обаче няма да дойде в близко бъдеще. Документите на Amazon казват, че работата по проекта ще отнеме много време.

https://www.theverge.com/2023/5/12/2...-home-robot-ai
    https://www.businessinsider.com/amaz...eatures-2023-5
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 13-05-23 в 21:15.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

„Как да убедим съпруга си да си купим котка“: „Алиса“ получи на свое разположение ново поколение невронна мрежа Yandex
    За сега технологията се тества

Екипът на Yandex сподели новото си постижение. Според пресслужбата Yandex беше първият в света, който въведе голям езиков модел от ново поколение във виртуален асистент.
    https://yandex.com/company/press_cen...022/2022-23-06
    С помощта на невронната мрежа YandexGPT Алис вече може да генерира текстове и да предлага различни идеи. Както се отбелязва в Yandex, "Алиса" се справя с поставените задачи почти толкова добре, колкото човек, който разбира темата.

Новата функция е достъпна в приложението Yandex, Yandex Browser, както и на Yandex Stations и смарт телевизори с Alice. Достатъчно е да кажете "Алис, да помислим!" - и можете да й поставите задачи. От комични „Как да убедите съпруга си да купите котка“ до доста сериозни, като писане на сценарий за дипломиране, бизнес писма, планове за пътуване или варианти за сватбен подарък.

В момента технологията работи в тестов режим на тестване и може да греши във фактите.

https://www.ixbt.com/news/2023/05/17...okolenija.html
    https://yandex.ru/alice

17. Moderator
    Тук е от
    Mar 2005

Ицкаааа,
    Сравняваш волска каруца със съвременен автомобил. ... зарежи ги тия боклуци

Тука пишем (опитваме се) за нещо, което пести 80% (че и повече) от времето да свършиш нещо реално, с реален краен продукт, а не да питаш глупости от сорта "ергена да го гледам ли "

... по-горе имам предвид и като хора (боклуците)
    Този пост е редактиран от MitkoS; 23-05-23 в 11:43.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

AI е сравняван с пандемия и ядрена война. Стотици ръководители и специалисти на компании подписаха отворено писмо
    То е публикуванf от AI ​​Security Center

Много лидери в технологичната индустрия са съгласни, че AI технологията може един ден да представлява заплаха за човечеството. Центърът за безопасност на ИИ публикува отворено писмо, подписано от повече от 350 лидери, изследователи и инженери, работещи в областта на изкуствения интелект.

„Намаляването на риска от изчезване на хората поради ИИ трябва да се превърне в глобален приоритет заедно с други социални рискове като пандемии и ядрена война“, се казва в писмото.

Сред подписалите споразумението бяха топ мениджъри на водещи AI компании - главният изпълнителен директор на OpenAI Сам Алтман, главният изпълнителен директор на Google DeepMind Демис Хасабис и изпълнителният директор на Anthropic Дарио Амодей. Списъкът се състои от водещи изследователи, които се считат за „кръстниците“ на съвременното движение на ИИ, включително Джефри Хинтън и Джошуа Бенгио.

Съобщението дойде на фона на нарастваща загриженост за потенциалната вреда от изкуствения интелект. Наскоро пуснатите базирани на изкуствен интелект чатботове засилиха опасенията, че изкуственият интелект скоро може да бъде използван за разпространение на дезинформация и пропаганда или за съкращаване на много работни места в близко бъдеще.

Американско-бразилският изследовател Бен Херцел, водещ специалист по изкуствен интелект, каза, че AI може да замени 80% от човешките работни места през следващите години.

Белият дом дори планира да се срещне с топ мениджъри от Google, Microsoft, OpenAI и Anthropic по-рано този месец, за да обсъдят перспективите и рисковете от изкуствения интелект.

Правителството на Обединеното кралство също покани ръководителите на някои от най-големите компании за изкуствен интелект в света на среща този май, когато министър-председателят Риши Сунак изложи политика за управление на рисковете и ползите от технологиите за изкуствен интелект.

https://www.safe.ai/statement-on-ai-risk

HP създава напълно нов тип компютър с изкуствен интелект
    Те ще се появят през 2024 г.

Изкуственият интелект вече активно променя различни пазарни сектори и в близко бъдеще ще окаже още по-силно влияние върху живота на обикновените хора. Освен всичко друго, AI може да позволи създаването на изцяло нов клас компютри. Поне Hewlett-Packard вече работи по такъв проект.

Смятаме, че има реална възможност за създаване на нова категория компютри, която значително ще подмлади този пазар. AI ще ни помогне да преосмислим какво е компютър, изживяването, което клиентите ще могат да имат, ще бъде много различно и ние работим с всички ключови доставчици на софтуер, ключови доставчици на чипове, за да преработим компютъра и неговата архитектура.

HP казва, че създава компютър с AI, който ще позволи на клиентите да анализират данни за рекордно кратко време.

AI ще може да създава електронни таблици, да анализира данни и дори да води разговори за своите открития за секунди.

И всичко това не е проект от някакво далечно бъдеще. HP казва, че такова устройство може да бъде налично още през следващата година.

За съжаление все още няма други подробности, така че не е много ясно какво точно ще има в такива компютри, каква конфигурация ще имат и дали ще отговарят на обикновените потребители.

https://www.cnbc.com/2023/05/30/hp-i...h-in-2024.html
    https://windowsreport.com/pc-ai-software/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 31-05-23 в 19:57.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Изкуствен подбор
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 06-01-13, 22:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе