хахахаха, жесток пост DN!
Само частта с оптимизирането на търсещите машини не ми е ясна [8)][]
хахахаха, жесток пост DN!
Само частта с оптимизирането на търсещите машини не ми е ясна [8)][]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by DeathKnight
Нима
Ами ако: ...
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Може би точно сега е момента да разкажа една истинска история (от живота).
Ще използвам твоя изказ :-)
- Група мои познати се напиват
- Заедно с тях се напива и главния участник в тази мелодрама
- Напива се до несвяст..
- ... и заспива непробудно.
- Другите са на фаза "правят ми се бели"
- Събуват му панталона
- Изритват го силно по задника
- Чупят едно яйце и изсипват белтъка върху задника му
...
- Човекът се буди
- Задника го боли
- Гол е
- Има някаква засъхнала бяла субстанция по задника си. (!)
- С когото и да говори, всеки му отговаря - "Абе как можа?! Ти си боклук!"
- Човекът е в шок...
[:D]
П.П.
Историята е истинска [:D]
ей вие ми обрахте то4ките![]()
The Penalty споко кой как иска да го възприема
важното е аз да сум си на кеф пък останалото ....
DeathKnight мнооо прави приказва6 ( пи6е6 де)
а я като сте по4нали темата да ви питам : някой да има наблудения или знания как вървят тарифите в таттоо студия ???
4е не6ту съм се навил а не знам колко трябва да се оръся за удоволствието ( проблема са парите както винаги)
малииииии на4и няма да ме огрее скоро![]()
а тва 5x5 колко цвята 6те ре4е то май няма смисъл да питам 4е ве4е ми зе здравето с тоя отговор![]()
Значи, ако ще си правиш такова нещо, парите не трябва да са от значение.
Отиваш в проверено tatoo студио, където ще си максимално сигурен, че ще те нарисуват качествено (талант на рисувача, качество на боите)..и най-важното - хигиената да е номер 1, че какви "екстри" могат да ти качат... [!]
бе тва и аз го знам и 6тях да го сложа на първо място ама как да гледам за хигиена като видя 4е никак няма да ми стигнат парите ???? ина4е си много прав за x3-teтва трябва6е да го напи6а в оригинал да ме извинява модератора
![]()
The Penalty каза една история ама и още една която се случи на двама приятели бяха се напили един петък в дискотеката и заспаха там а на сутринта се събудиха с по презерватив с плюнка в него в д-то .И им казахме че нямало какво друго да е**** и сме хванали тях .След тая история една седмица гледаха като изтребители .Докато не им казахме истината .