2 литра нищо не са [] / да ме бяхте видяли петък вечер след доста такива как бях [:D][:D][:D]/
Разлика и аз не виждам между кюпак и нормалните... според мен това е някакъв маркетингов трик... да имат повод да дигнат малко шум, да са с `едно` пред другите.
По лични наблюдения - май вече по магазините не се продава много много `стъклена`. По гут е да вземеш две двулитрови, отколкото 7-8 стъклени
естествено 4е има разлика особенно за бираджиите като мене и то не малка в полза на стъклото което не променя вкуса на бирата за разлика от КЮ-пака тя има само едно предимство за мене и това е 4е е по удобна за носене 1 битулка от 2л отколкото 4 стъкла по 500мл
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">естествено 4е има разлика особенно за бираджиите като мене и то не малка в полза на стъклото което не променя вкуса на бирата за разлика от КЮ-пака тя има само едно предимство за мене и това е 4е е по удобна за носене 1 битулка от 2л отколкото 4 стъкла по 500мл
<div align="right">оргинално мнение на mxkolev</div id="right">
аре на бас че колкото и пекан бираджия да си няма да познаеш бира на 6-7 часа в стъкло или в пласмаса е била... сега 100 души ще ми скокнете - ама проблема си е ваш че купувате застояла бира в пласмаса[8D]
Pa3КаТаН кой пие бира в БГ на 6-7 пътя на каменицата от завода до Шумен кадето жижея е само толкова ??!?!? и освен това бира да кажем на седмица не може да се наре4е застояла при полужение 4е се пасторизира и срока на годносст ска4а ПОНЕ на 3 месеца !?!
Според мен най добра е бирата в алуминиевите кутийки. Стуклото може да е идеалната опаковка но трябва да бъде запечатано с добра капачка която да не пуска въздъх. Освен това до колкото знам пастьоризацията на едната става в топлообменник и при стуклото ства в бутилката. Незнам това ли е причината но бирата в кутийки е по различна и според мен по добра. Аз съм фен на Загорка а и по принцип светла бира не пия каквато е каменицата(не че каменица екстра ми харесва, и тя си е гадна).