Интересно... "за буквите"
Aoccdrnig to rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht the frist and lsat ltteer are in the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit a porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe and the biran fguiers it out aynawy.
Српоед ислдовазтели от Аскйгнлийия уверситниет нмяа зчнанеие в къакв ред са проендеди бивтуке в енда дмуа, евинонсдтето внажо нщео е пваърта и педослната бвука да са на мтаеста си. Отнасталаа чсат от дуамта мжое да е пнъла кшаа и векръпи твоа да меожте да пчетроете даумта без пблроем. Твоа се павочлуа, зотащо не чеетм вксяа бкува смаа за сбее си, а дмаута ктао цляо.
[:D]
реф: клъбс.дир.бъгъ
Toва е ГЕНИАЛНО!!! ЗАКЛЕВАМ СЕ! Лудница не се замислих и за сек. просто е 100% вярно!!!
Това е лудост , ама штом разбрах какво е написано значи е 100% вярно!!!
не може да бъде .... но наистина се разбира по4ти на 100%
те англи4аните са си луди !:)
Blade въобразяваш си, ако видиш внимателно сорса на страницата, ще видиш, че Киранде е набутала скрипт който на подсъзнателно ниво те кара да разбираш написаната безсмислица. [:)][:)][:)]
Хитро, но аз не се хванах. [:)][:)][:)]
Преди време ми го пратиха по ICQ-то, но само на английски. Та на английски почти си го чета, сякаш е написано правилно, ама на български сега като го чета ми изглежда доста по-различно:)
Абе глдеайте си рбаотата - твоа не е вряно!!!
Яко, вярно е!
А тва за скрипта - бреййй, писна ми все някой да ме лъже бе! :))
П.С. DK, сигнатурата ти рулира :[:)][:D][8D][^]
DK с риск да изглеждам ламе, разгледах скрипра ама това нищо не значи. Когата прочетох мненито на леголас дори не видях че е разджуркано!?! Впоследстие видях една дума че е объркана после още една и накрая се сетих за кво става дума! Скрипта си е скрипт но истината е че не четеш буква по буква а когато видиш първата и последната буква ти търсиш в базата данни :) дума която смислено ще се хване с текста и така четеш по бързо.
Blade™, хахахаа.. [:D] Извинявам се....
Абе вижда се, че са разбъркани, но въпреки това се разбира, макар и по-трудно :). Ако видиш думата сама без да е сложена в контекста може би няма да я разбереш. Някои думи са очевидни просто, но за друго е по-трудно :).
В общи линии е така :) Ама що трябва да си натоварваме мозъка с глупости?
Даскалката ми по български и литература много ще се зарадва ,ако и покажа текста :) .
пп. стай онлине утре и го показвам и Вие първи ще научите резултатите :)
wireman що ми се хилиш бе???