tova, koeto prashtam e istinsko i e provereno dva puti, chrez obajdane v klinikata, shte e mnogo hubavo ako go izpratish na kontaktite ti ot ICQ ili kudeto smetnesh, che ima smisul. Dano hlapeto ima shans !!!
mnogo blagodarq predvaritelno !"
Ето и призива на родителите:
Елена Яворова Тодорова е само на два месеца.
Страда от вродено чернодробно заболяване, за което не съществува медикаментозно лечение.
Диагнозата, поставена в детската клиника по гастроентерология е Екстрахепатална атрезия на жлъчните пътища.
Единствената възможност е спешна чернодробна трансплантация в Университетската хирургическа клиника в Хамбург, Германия.
За съжaление необходимата сума от 180 000 лева е непосилна за родители и близки.
Обръщаме се с молба към всички добри хора - ПОМОГНЕТЕ!
Помогнете малката Елена да има бъдеще!!!
Телефони за информация:
02 / 65 13 62
0888 / 841561
0887 / 614181
Банкова сметка: Корпоративна Търговска банка АД Централно управление
Бих искал да ви призова да пошумите малко повече (който има възможност, разбира се). Тази сутрин имаше съобщение по Радио 1 в София, но досега не знам някоя друга медиа да е направила нещо. "Дългия" си трайка, може да му пуснат e-mail-и и други. Ще пробвам и в БНР, но хайде да се поразмърдаме повече хора...
Благодаря на всички радиостанции, които излъчват призива и специално на сдружението АББРО за отзивчивостта. Благодаря и на Мила и Милен Димови, които направиха клипа изключително бързо.
По въпроса за разгласяването - правим всичко възможно, но в повечето случаи просто не ни обръщат внимание (например Шоуто на Слави, аз също съм им писала - никакъв отговор)...
Аз съм приятелка на Криси... и една от тези, които се опитват да й помогнат. Позволих си да благодаря на радиостанциите, тъй като аз им пращах клипа с молба за помощ. Повече информация - на сайтовете, които посочих.
Между другото, gkirev, от няколко дни се опитвам да установя контакт с Вас по ICQ...(за сега без резултат)