Боговете сигурно са полудели...
Имаше едно филмче навремето такова та се сетих.
Не знам как е при вас драги съфорумци, но днешния ми ден е прекалено откачен.
Случка едно:
Обажда се колегата на Акт Софт със цел да изясни дали може да купи от тях /за едни наши клиенти/ софтуер за около 4К$. Цитирам:
-Здравейте интересувам се да купя Small Business Server 2003 Premium Edition
-Ами в момента го нямаме, трябва да го поръчаме за вас ще дойде за около месец.
-Прощавайте, но на клиентите ми им трябва до 4-5 дена, няма ли някакъв вариант?
-Купете го от Славейков, инсталирайте го докато дойде поръчката, след това ще сменим серийните номера.
Шах с пешка....
Случка номер две:
Няколко часа по-късно от извесна рекламна агенция ни носят машинка която трябва да се прави на сървър. Интересното в случая е /кутията е права/ че на долната страна на кутията са монтирани две алуминиеви скоби с параметри ширина на лентата 50 мм дебелина 10 мм които малко приличат на крачета. Цитирам разговора с пича който донесе кутията:
-Ъъъ... тези крака за какво са?
-Не са крака, скоби са.
-И все пак за какво са?
-Ще ти кажа ако обещаеш да не се смееш...
-Добре обещавам.
-Кутията ще бъде монтирана на тавана в тоалетната.
----------------------
<div align="right">Нека спуснем завесата на милосърдието над тази сцена
Марк Твен</div id="right">
определено на ску4аеш за разлика от мен ! днес направо се побарках от скука ! яяя то станало 16:30 хайде да си ходим по къщите ....:) !
Мии.. наздраве ама след 20.30 :-)
В този тон...
В офиса на бившия ми сисадмин влиза един. Носи монитор. Запъхтян пита де да го сложи и след отговора го поставя на близкото бюро.
-Ъъъ, този монитор за какво го носите?
-Миии, да му сложите Уиндоус!
-Господине, това е монитор. Другото, дето е като кутия е компютъра - него трябва да ни донесете.
-Аааа, онова с поставката за чаши, дет се вади и прибира с копче ли? Ясно!
[xx(][:D][:D]
Не знам дали са полудели боговете, но в щатите е масово вярването, че Европа е държава.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В този тон...
В офиса на бившия ми сисадмин влиза един. Носи монитор. Запъхтян пита де да го сложи и след отговора го поставя на близкото бюро.
-Ъъъ, този монитор за какво го носите?
-Господине, това е монитор. Другото, дето е като кутия е компютъра - него трябва да ни донесете.
[xx(][:D][:D]
Не знам дали са полудели боговете, но в щатите е масово вярването, че Европа е държава.
<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">[:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D]
Това просто не може да се коментира!
EDIT:А бе всъщност може.
Това показва колко е прост средно-статистическия българин и явно коефициента на простота е доста висок!Дори и да не си се занимавал през живота си с компютър е недопустимо да не знаеш що е то монитор(онова дето свети) и компютър (онова дето бръмчи и "мисли"[:D]).
Като стана дума за "Боговете сигурно са полудели", някои знае ли от де може де се дръпне това филмче или поне някоя от 3-те му (май) части. А иначе случките ви са страшни [:)][:)][:)][:)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Акт Софт:
-Купете го от Славейков, инсталирайте го докато дойде поръчката, след това ще сменим серийните номера.
----------------------
<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е какво да приказваме повече. Те от въпросната фирма не се ги е еня за какво става дума, интереса е само да си вземат заплатката, пък ние сме се хванали да коментираме БУЛАКТ.
Това дето го е написал fori, чак не ми се вярва, но пък няма защо да ни лъже. Нямам коментар просто ...
Все още има доста хора които не знаят кое точно мисли, дали това което свети или това с поставката за чаши. Имал съм и по тежки случаи но няма да ги коментирам защтото това нищо не пречи въпросния човек да е достатъчно добър в това с което се занимава!!!
За съжаление обаче има доста от така наречените "Продавач-консултанти" които правят невероятни изцепки което е вече недопустимо !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">-Ъъъ, този монитор за какво го носите?
<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ей т'ва направо ме гръмн'a [:D] Спокойно може да ти изтече HDD-то от черепната му кутия, а колонките да ти се пръснат от смях. То не че аз разбирам, но от този екземпляр пак ми загря вентилатора [:)]
Най-хубавото е когато работата която вършиш е приятна .Още по-хубаво е когато има на какво да се посмееш[:D]