Резултати от 1 до 11 от общо 11

Боговете сигурно са полудели...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Имаше едно филмче навремето такова та се сетих.

Не знам как е при вас драги съфорумци, но днешния ми ден е прекалено откачен.

Случка едно:

Обажда се колегата на Акт Софт със цел да изясни дали може да купи от тях /за едни наши клиенти/ софтуер за около 4К$. Цитирам:

-Здравейте интересувам се да купя Small Business Server 2003 Premium Edition

-Ами в момента го нямаме, трябва да го поръчаме за вас ще дойде за около месец.

-Прощавайте, но на клиентите ми им трябва до 4-5 дена, няма ли някакъв вариант?

-Купете го от Славейков, инсталирайте го докато дойде поръчката, след това ще сменим серийните номера.

Шах с пешка....

Случка номер две:

Няколко часа по-късно от извесна рекламна агенция ни носят машинка която трябва да се прави на сървър. Интересното в случая е /кутията е права/ че на долната страна на кутията са монтирани две алуминиеви скоби с параметри ширина на лентата 50 мм дебелина 10 мм които малко приличат на крачета. Цитирам разговора с пича който донесе кутията:

-Ъъъ... тези крака за какво са?

-Не са крака, скоби са.

-И все пак за какво са?

-Ще ти кажа ако обещаеш да не се смееш...

-Добре обещавам.

-Кутията ще бъде монтирана на тавана в тоалетната.

----------------------

<div align="right">Нека спуснем завесата на милосърдието над тази сцена

Марк Твен
    </div id="right">

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2003

определено на ску4аеш за разлика от мен ! днес направо се побарках от скука ! яяя то станало 16:30 хайде да си ходим по къщите .... !

4. Member
    Тук е от
    Dec 2001

fori, наздраве! [:D]

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Мии.. наздраве ама след 20.30 :-)

6. Member
    Тук е от
    Sep 2002

В този тон...

В офиса на бившия ми сисадмин влиза един. Носи монитор. Запъхтян пита де да го сложи и след отговора го поставя на близкото бюро.

-Ъъъ, този монитор за какво го носите?

-Миии, да му сложите Уиндоус!

-Господине, това е монитор. Другото, дето е като кутия е компютъра - него трябва да ни донесете.

-Аааа, онова с поставката за чаши, дет се вади и прибира с копче ли? Ясно!

[xx(][:D][:D]

Не знам дали са полудели боговете, но в щатите е масово вярването, че Европа е държава.

7. Senior Member Аватара на Zetle
    Тук е от
    Jan 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">В този тон...

В офиса на бившия ми сисадмин влиза един. Носи монитор. Запъхтян пита де да го сложи и след отговора го поставя на близкото бюро.

-Ъъъ, този монитор за какво го носите?

-Господине, това е монитор. Другото, дето е като кутия е компютъра - него трябва да ни донесете.

[xx(][:D][:D]

Не знам дали са полудели боговете, но в щатите е масово вярването, че Европа е държава.

<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">[:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D][xx(][:D]

Това просто не може да се коментира!

EDIT:А бе всъщност може.

Това показва колко е прост средно-статистическия българин и явно коефициента на простота е доста висок!Дори и да не си се занимавал през живота си с компютър е недопустимо да не знаеш що е то монитор(онова дето свети) и компютър (онова дето бръмчи и "мисли"[:D]).

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Като стана дума за "Боговете сигурно са полудели", някои знае ли от де може де се дръпне това филмче или поне някоя от 3-те му (май) части. А иначе случките ви са страшни [][][][]

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Акт Софт:

-Купете го от Славейков, инсталирайте го докато дойде поръчката, след това ще сменим серийните номера.

----------------------

<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Е какво да приказваме повече. Те от въпросната фирма не се ги е еня за какво става дума, интереса е само да си вземат заплатката, пък ние сме се хванали да коментираме БУЛАКТ.

Това дето го е написал fori, чак не ми се вярва, но пък няма защо да ни лъже. Нямам коментар просто ...

11. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Все още има доста хора които не знаят кое точно мисли, дали това което свети или това с поставката за чаши. Имал съм и по тежки случаи но няма да ги коментирам защтото това нищо не пречи въпросния човек да е достатъчно добър в това с което се занимава!!!

За съжаление обаче има доста от така наречените "Продавач-консултанти" които правят невероятни изцепки което е вече недопустимо !

12. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">-Ъъъ, този монитор за какво го носите?

<div align="right">оргинално мнение на Леголас</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ей т'ва направо ме гръмн'a [:D] Спокойно може да ти изтече HDD-то от черепната му кутия, а колонките да ти се пръснат от смях. То не че аз разбирам, но от този екземпляр пак ми загря вентилатора []

13. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Най-хубавото е когато работата която вършиш е приятна .Още по-хубаво е когато има на какво да се посмееш[:D]

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Феновете на чатовете бавно, но сигурно полудяват
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 23
    Последно: 24-09-06, 11:53
  2. Отговори: 9
    Последно: 13-10-05, 22:24
  3. Сигурно сърфиране из интернет
    От SET_time във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 18-09-05, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе