BrainClot, бате, и аз от година и половина съм влюбен, ама досега друго освен болка не съм получил от нея. Успех ти желая, винаги си имам изключения от правилото !
BrainClot, бате, и аз от година и половина съм влюбен, ама досега друго освен болка не съм получил от нея. Успех ти желая, винаги си имам изключения от правилото !
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">BrainClot, бате, и аз от година и половина съм влюбен, ама досега друго освен болка не съм получил от нея. Успех ти желая, винаги си имам изключения от правилото ! </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Спокойно знам какво ти е, но сега съм супер щастрливо влюбен и ми е мн гот [:D] Пожелавам ти да се получат нещата.... []
П.П. Как издържаш цяла година и половина??? [:0]
Ми не ме питай... Любов му викали...като те хване и няма пускане...Какво ли не пробвах :/
gkirev напуши се няколко пъти, напий се пак няколко пъти ама мн брутално! И гледай все да има момичета около теб [] Гарантирано е че ще се оправиш [8D]
Доста глупаво. Не пуша и не пия до припадане. Спирам да пиша по темата...
Не знам защо решихте, че Profita e направила превод на това, което Raid е написал[]
Sad but true rulezzzz[:D][][:D]
Не знам защо решихте, че Raid е <u>написал</u>, това което е постнал [:D][][:D]. Copy/Paste...
Ама за да не задръствам форума ето линка:
http://bofh.ntk.net/Bastard.html
Надявам се да се забавлявате така, както аз се забавлявам, когато чета етюдчетата [:D].