<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моля, кажете ми от къде мога да намеря яки картинки аватари, които да не са на фрии сървър?
<div align="right">оргинално мнение на user25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Ами виж в http://www.forum.svoge.net там има каталог с аватари ама първо трябва да се регистрираш.Има интересни.[]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а защо чисто и просто не си сложиш някоя картинка, която ти харесва?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Имам, ама колкото и да се мъчих да ги настроя, все ми ги отхвърля тоя Сетком!
Аватар на сайта на Сетком.бг не можеш да качиш. Можеш да си избереш някой от вече качените там или да го качиш на фрии или друг сървър, където имаш достъп. Когато го инсталираш, ползваш URL на мястото, където е качен. Прочети много внимателно указанията на Malone от линка, който ти е дала Sunny.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Lupus - дай ми идея за нов аватар като за мен
<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*14/04/2004*:* 14:32:56</div id="right">
Трудна работа. Аватара го приемам като собствената ни представа за самите нас или като това, което бихме искали да покажем на другите от себе си. Мисля, че и този ти е добър - изобразява динамична личност, каквато ми се струва, че си.