Резултати от 1 до 14 от общо 14

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Моля, кажете ми от къде мога да намеря яки картинки аватари, които да не са на фрии сървър?

2.  

3. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Вземи моя ))

4. Member
    Тук е от
    Jun 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Моля, кажете ми от къде мога да намеря яки картинки аватари, които да не са на фрии сървър?

<div align="right">оргинално мнение на user25</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Ами виж в http://www.forum.svoge.net там има каталог с аватари ама първо трябва да се регистрираш.Има интересни.[]

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вземи моя )) </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аааа не мерси! Много е грозен.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

user25, а защо чисто и просто не си сложиш някоя картинка, която ти харесва? чак пък да нямаш на компа нищо по твоя вкус... []

7. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Вземи моя )) </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аааа не мерси! Много е грозен.

<div align="right">Originally posted by user25*-*10/04/2004*:* 18:55:49</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ами имам се сниман и отстрани.....отдясно съм си направо хубавец[^]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Oct 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а защо чисто и просто не си сложиш някоя картинка, която ти харесва?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Имам, ама колкото и да се мъчих да ги настроя, все ми ги отхвърля тоя Сетком!

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Ами сигурно проблема не е в аватарите...Чете ли тази тема?

http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=11774

Ако си я чел и пак не става, по-добре се обърни към някой от модераторите за помощ.

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

хайде на бас, че не си си отрязал картинката 64х64 pix и това е причината []

12. Member
    Тук е от
    Oct 2002

ами за последно пробвах преди месец и не помня дали е била 64х64. Ама сигурно не е била. Сега ще пробвам.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2002

все ми дава, че файла е твърде голям да му е** мамата!

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Аватар на сайта на Сетком.бг не можеш да качиш. Можеш да си избереш някой от вече качените там или да го качиш на фрии или друг сървър, където имаш достъп. Когато го инсталираш, ползваш URL на мястото, където е качен. Прочети много внимателно указанията на Malone от линка, който ти е дала Sunny.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Lupus - дай ми идея за нов аватар като за мен

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Lupus - дай ми идея за нов аватар като за мен

<div align="right">Originally posted by Mr.TECHNO*-*14/04/2004*:* 14:32:56</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Трудна работа. Аватара го приемам като собствената ни представа за самите нас или като това, което бихме искали да покажем на другите от себе си. Мисля, че и този ти е добър - изобразява динамична личност, каквато ми се струва, че си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе