Абе много митрябва сайт за такива работи ама ненам кажете че съм го закъсал!!![:D]Казаха ми че има един в който са с разширение *.doc
10x
Абе много митрябва сайт за такива работи ама ненам кажете че съм го закъсал!!![:D]Казаха ми че има един в който са с разширение *.doc
10x
Ами Google. Как мислиш си правя докладите,темите и прочие. www.google.com Перфекната търсачка.
Кажи каква тема ти трябва?
Може да измислим или сътворим нещо![]()
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Кажи каква тема ти трябва?
Може да измислим или сътворим нещо
<div align="right">оргинално мнение на Profita</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Mи гледай сега,понеже много ме мързи да пиша такива глупости и един от моя клас намерил някакъв сайт с теми в който си ги теглиш на *.doc файлчета, обаче неиска да ми го кажещото щели да ни бъдат еднакви и ми твърди че по никакъв начин немоган да го намеря. Така че ми трябва не само еднократно!!![:D]
Wizard, бегай в referati \com или bg\и му натрии носа на този калпазанин.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">The Mask, mxkolev дава тоя линк.
<div align="right">оргинално мнение на nniki</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
mxkolev е дал линк към www.referat.bg и този сайт нещо съвсем случайно не се отваря (може би защото не съществува). Аз просто съм дал точния линк - www.referati.com.