<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Pa3KaTaH,
Не подценявай чадата техникумски.... Когато бях студент, до трети кур(с) ние, завършилите техникум се борехме с зъби и нокти за 3-4 по общообразователните дисциплини. Колегите, завършили гимназии си подсвиркваха... След трети курс нещата се обърнаха точно наопаки - ревяха за протоколите от упражненията. Ами той поялника се хваща откъм дръжката, а не от горещата страна и онова, дето прилича на тел му викат тинол...[:D]
//offtopic
BobbyTT,
Колекционирам рецепти на база кубински ром. Ако знаеш някои - пиши на мейла. Запали ме през 80'те един стар кубински барман от времето на Батиста...
<div align="right">оргинално мнение на Lupus</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
не не, повярвай... то като ги видиш тези точно и ти става ясно... []
имаше една задача.... ставаше 4 върху едно, на следващия ред даскала направо написа 4
всичките в един глас ахнаха че е объркал задачата... човека не издържа и си замина [:D]
Даскала после каза ` като знам какви инженери ще стане от вас, на лекар повече няма да отида ако и те са такива` []
Бе весело е да се общува с хора на по 20 години дето никога не са учили, бачкали или нещо от рода ...
А за другото утре ще те зарадвам с няколко такива рецепти на КЮто []