поредната пародия в България .. казваш си "защо да се занимавам с кредитни карти и електронни трансакции като има по - лесен начин да си купиш domain i hosting от българска "компания"" по добре звучи но всъщност не е.Имам сайт качен на сървър на goto.bg и през последния месец и половина сайт-ът беше свален (хакнат) 3 (три) пъти..и това ако е hosting незнам .. а напръв поглед изглежда надеждна "компания" но НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ!
Историята (пародията) е подобна с hostvice.net - плащаш си акаунт, но това съвсем не значи че получаваш някакви права върху това за което си си платил [!] ... освен че имам имах достъп неможех да правя почти нищо в собствения си акаунт, а от известно време и достъп дори нямам .. и човека (хората) които трябва да направят нещо по въпроса се държат не сякаш са длъжни да ти помогнат а сякаш ти си длъжен да не ги занимаваш с проблемите на акаунт-а си хостван от тях.
въобще толкова са зле конкретно тези два варианта за хостинг и домейн (goto.bg i hostvice.net) че ми идва да се засила срещу голяма стена и така няколко пъти от яд че съм бил толкова глупав да им платя [!][!][!][!][!]