А честита и от мене. Лошото хвърлете в старата година,хубавото го вземете в новата да се умножава така, че за 2005-та чак да не можете да го носите. Наздраве. Аз ползвам керосин и за октановото число не съм питал. Затова пък спиртомера ми вече спря да работи... Иначе благодаря за съвета,батка, ма аз съм си умен и грам ракийка няма да оставя..... Току виж някой се върнал да си допива, коппелето....Що ми режете изказа бе?
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ех, някои хора заради една бутната ограда чак и на бой налитали..... Сигурно е бил ядосан нещо.....</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Той Докера пак забрави до спомене, че жената на пазача не си е била в къщи с мъжа си а е била с него но нищо!
Както по-горе Dockera се е отчел, падаха огради, табели и пилони, но пропусна да отбележи, че заради обърнаните табели днес в центъра цари лек празнично-махмурлиен хаос