-
Този дали има акъл
Ako v stok ot 5 dni vnesete 5lv. v
Smetka: 1010291517
Bankov kod: 80070318
Banka HEBROS klon Serdika
MOJE DA SPECHELITE edna ot 1 000 000 milion nagradi
( vseki treti pechei) BMW Z3
Kolkoto poveche pari vnesete tolkova podobre
Nagradite se davat or Mtel i Globul
[6aqy9gy1x06]
ето го намерих в пощата си и ми е чудно дали тези на мислят за толкова прости особенно и тожа че наградите се дават от Мтел и Глобул.
-
Този дали има акъл
-
Този дали има акъл
Дали все още има хора, които да се връзват?[:(!]
-
Този дали има акъл
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дали все още има хора, които да се връзват?[:(!]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*14/01/2004*:* 10:03:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
"Будала човек и вързано куче го хапе"
-
Този дали има акъл
Алеле, а аз се чудех защо като исках за Нова Година да си купа едно BMW Z3 и ми казаха че нямат в наличност. А пък и не очакват в близката година да им докарат :) Е как ще имат като Мтел и Глобул са им изкупили всичко за награди... :))
-
Този дали има акъл
то ако всеки трети печелеше аз щях да си направя автопар със тези колици
-
Този дали има акъл
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Дали все още има хора, които да се връзват?[:(!]
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*14/01/2004*:* 10:03:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
100% има [:)]
и е добре да има такива дето да ги точат по сякъв начин - белкем на заблудените им дойде акъла [8D][B)]
-
Този дали има акъл
"Този" има. Не е много, обаче все пак има. Само че "онзи", който все пак му се "върже" на обявата, гарантирано няма.
-
Този дали има акъл
Че то ако нямаше кой да им се върже щяха ли да го предлагат това? Едвали.
-
Този дали има акъл
Това е бизнес от който се изкарват страшно много пари. Макар и не точно по този начин. Имам познати в щатите който срещу инвестиция от 20 000 $ за една година са направили повече от 300 000$ от подобна простотия!
-
Този дали има акъл
AMOK тия твоите познати имат ли се с федералните?
[8D]
-
Този дали има акъл
Няма лечение на глупостта - носи се цял живот. Амин![}:)]
-
Този дали има акъл
Ама така си е, и вие не знаете колко сте прави. Кой ви е виновен, че не сте предприемчиви ? Ето, аз вчера внесох, а днес на вратата ми тропат. Отварям - гледам - едно куфарче с 10 хилядарки. Неска пак ше внеса.
Постскриптум: Порових се, разбрах фирмата... Нещо за картофено пюре ставало въпрос....
-
Този дали има акъл
Не виждам проблем всеки трети да печели - това си е прост рекламен трик - само дето са пропуснали да пояснят, че става дума за моделче(Matchbox например) на BMW Z3.
те пък са по левче на пазарите
-
Този дали има акъл
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">AMOK тия твоите познати имат ли се с федералните?
[8D]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*15/01/2004*:* 10:06:58</div id="right">
Ами те федералните познават всички, особено напоследък :-)
Но далаверата е почити законна, освен това става дума за суми от рода на 5-10$ и то в повечето случаи от други държави,така че си бачкат хората :-)))