Резултати от 1 до 12 от общо 12

Live chat (SetCom)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Live chat (SetCom)

Другари и другарки,

Дами и господа,

Младежи и девойки,

и всички вие там, които робувате на сивото работно ежедневие...

Дайте да си спретнем една кафе-чат-почивка за около 1 час на ден в точно определено време.

[8D]

Дали аз не съм запозната или наистина е така, ама защо е сложена тази опция Live chat, след като не се използва?!

Благодаря за вниманието. []

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Live chat (SetCom)

Специално ще седя там да чакам желаеши...

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Live chat (SetCom)

Ами реших да го видя тоя Live Chat, логнах се... и отново ме върна на login страницата. А юзерите се увеличиха с един... Уж съм вътре, пък съм вънка (ми то така ни една жена няма да ма погледне повече бе [B)]).

5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Live chat (SetCom)

Profita, ако искаш чат, те информирам, че в Uni-BG IRC мрежата има канал #setcom-bg. Там влизат предимно участници от форума. Даже в момента и самия @Dockera е там

6. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Live chat (SetCom)

Как така "даже", че той Докера е основна фигура там :+)

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Live chat (SetCom)

Знам де... нали му отстъпих правата върху канала след лятната сбирка на Еленското ханче [8D] Не питайте каква беше цената [:D][:D][:D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Live chat (SetCom)

Profita, навит съм за таково нещо, само дето има един мнооооого голям проблем. Щом компа ми помирише нещо дето пише на него IRC почва да не работи като хората[:P]. Може по ICQ-to.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Live chat (SetCom)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Profita, навит съм за таково нещо, само дето има един мнооооого голям проблем. Щом компа ми помирише нещо дето пише на него IRC почва да не работи като хората[:P]. Може по ICQ-to.

<div align="right">Originally posted by LUDIA*-*17/01/2004*:* 00:53:45</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

miranda има плугин за irc - irc през icq [:D]

11. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Live chat (SetCom)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами реших да го видя тоя Live Chat, логнах се... и отново ме върна на login страницата. А юзерите се увеличиха с един... Уж съм вътре, пък съм вънка (ми то така ни една жена няма да ма погледне повече бе [B)]).

<div align="right">Originally posted by Raid*-*16/01/2004*:* 18:14:19</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Този проблем се получава, когато имате активен pop-up stopper (установихме го с Lupus преди малко, даже след това си поговорихме в LiveChat-a)

Обаче на всички, които го изпробвахме (Lupus, Profita, Kayso, Slero) не ни хареса твърде честото премигване от refresh-a. <font color="red">@КрИС</font id="red">: Ако в script-a може да се зададе интервал за refresh, няма да е лошо да се увеличи малко

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Live chat (SetCom)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ами реших да го видя тоя Live Chat, логнах се... и отново ме върна на login страницата. А юзерите се увеличиха с един... Уж съм вътре, пък съм вънка (ми то така ни една жена няма да ма погледне повече бе [B)]).

<div align="right">Originally posted by Raid*-*16/01/2004*:* 18:14:19</div id="right">

Този проблем се получава, когато имате активен pop-up stopper (установихме го с Lupus преди малко, даже след това си поговорихме в LiveChat-a)

<div align="right">Originally posted by Slero*-*17/01/2004*:* 13:57:48</div id="right">

Exactly! 10x Slero!

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Live chat (SetCom)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Uni-BG в мойто IRC няма такава мрежа [?][?][?][?]

<div align="right">Originally posted by kafka*-*17/01/2004*:* 12:34:54</div id="right">

ми добави си де ) то мрежите не се изчерпват само с тези, които са въведени в дадена програма...

ето ти и списък на сървърите, които съм към мрежата на unibg:

irc.asenovgrad.net

irc.bgbest.net

irc.bitex.com

irc.bourgas.net

irc.chatbg.net

irc.comnet.bg

irc.dobrich.net

irc.evko.com

irc.hot.bg

irc.interbgc.com

irc.itdnet.net

irc.langame.net

irc.lirex.com

irc.lt-tech.net

irc.mnet.bg

irc.naturella.com

irc.nbu.bg

irc.netel.bg

irc.netplus.bg

irc.net-surf.net

irc.omega.bg

irc.otel.net

irc.prolink.bg

irc.spnet.net

irc.techno-link.com

irc.telecoms.bg

irc.ttm.bg

irc.tu-varna.edu

irc.unacs.bg

irc.unibg.org

irc.vega.bg

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Live chat (SetCom)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Lan chat ?
    От Az_sum_bre_ombre във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 26-10-05, 20:16
  2. Lan Chat Programki ???
    От Shakedown във форум Общ - софтуер
    Отговори: 18
    Последно: 03-01-04, 06:32
  3. razlikata mejdu Live Player 5.1 I Live Digital 5.1
    От did във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 5
    Последно: 06-07-03, 16:34
  4. LAN chat
    От Shlevi във форум Мрежи
    Отговори: 25
    Последно: 01-09-02, 10:37
  5. SetCom форумци - среща live?
    От Domin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 12
    Последно: 09-06-01, 15:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе