Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 22 от общо 22

Хороскоп

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Хороскоп

@fori за везните май нещо не е на ред[:D]

Ако знае че на Sunny аватара е на поляната никва кравва няма да чака[:I]

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Хороскоп

ОВЕН

Фори си е направо като оная ясновидката Светлана Светлината от БТВ, дето и свети едното око, като луминисцентна лампа. Всичко познава Фори за овена.

Аз не че не се знам, но друго си е като чуеш "истината" от други.

[^]

Освен че ще го черпя един литър бира, Фори веднага взима

//edit

Светлана Тилкова - Алена ... много ви се моля ...

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Хороскоп

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е, не!

Срам и позор за цялата зодия. Значи само ще говорим, а нищо няма да вършим ли...

Протестирам...Протестирам...Протестирам!

БЛИЗНАЦИ, обединете се - ще екзекутираме Фори [}][:D]

<div align="right">Originally posted by Profita*-*30/01/2004*:* 02:52:05</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Близнаци, не закачайте fori!!! Партията на Овните стои твърдо зад него! (fori, това да не те плаши - употребявам го в преносен смисъл [:D]).

5. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Хороскоп

Абе, Profita, Какви са тези лоши думи от тебе? Искам да ти кажа че това си е абсолютно вярно за близнаците. Имам много близки наблюдения по случая.

Я дай да видим кой първи ще се сети да ми потърси рожденната дата.

Malone, със Светлана тилкова съм имал доста служебни контакти. И доста съм си трошил главата по праговете и таваните на ателието и. Да вметна - тя е кинта и шайсе, мъжа и е малко повече, аз съм 190 см, а въпросното ателие се намира в таванска стаичка. Т.Е. физическите предпоставки да ми влезе нещо по случайност в главата бяха на лице [)]

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Хороскоп

Raid, да си имаме уваженията...[]

Не ме предизвиквай сега да пусна анкета [:D] "Колко от вас са БЛИЗНАЦИ" и да събера армията за бой... [}]

Имай предвид, че ние вървим по чифт []

Фори, току що четох един наш хороскоп. Екзекуцията се отменя, предлагам направо да ходим да се гръмнем...(да му се невиди и на ораторската зодия, пълен резил)

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Хороскоп

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@fori за везните май нещо не е на ред[:D]

Ако знае че на Sunny аватара е на поляната никва кравва няма да чака[:I]

<div align="right">Originally posted by kafka*-*30/01/2004*:* 01:12:05</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Kafka, като казах, че този зодиак е абсолютно верен имах предвид точно везните. Страшно много везни има около мен и трябва да ти кажа, че всичко написано си е вярно[:P]

Май освен мен няма други представители на зодията стрелец[V]

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Хороскоп

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...КОЗИРОГА ще е единствения в цялата ситуация който ще постъпи правилно. Той ще въведе ред в целия този хаос. Ще раздаде номера, ще организира опашка. А кравите изобщо няма да ги пита - жените принципно обичат реда.... </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Така ... да видим до кой номер стигнахме ... № 487 в момента е възпрепятствана - има ли желаещи [?][8D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе