Абе, Profita, Какви са тези лоши думи от тебе? Искам да ти кажа че това си е абсолютно вярно за близнаците. Имам много близки наблюдения по случая.
Я дай да видим кой първи ще се сети да ми потърси рожденната дата.
Malone, със Светлана тилкова съм имал доста служебни контакти. И доста съм си трошил главата по праговете и таваните на ателието и. Да вметна - тя е кинта и шайсе, мъжа и е малко повече, аз съм 190 см, а въпросното ателие се намира в таванска стаичка. Т.Е. физическите предпоставки да ми влезе нещо по случайност в главата бяха на лице [)]
Не ме предизвиквай сега да пусна анкета [:D] "Колко от вас са БЛИЗНАЦИ" и да събера армията за бой... [}]
Имай предвид, че ние вървим по чифт []
Фори, току що четох един наш хороскоп. Екзекуцията се отменя, предлагам направо да ходим да се гръмнем...(да му се невиди и на ораторската зодия, пълен резил)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@fori за везните май нещо не е на ред[:D]
Ако знае че на Sunny аватара е на поляната никва кравва няма да чака[:I]
<div align="right">Originally posted by kafka*-*30/01/2004*:* 01:12:05</div id="right">
Kafka, като казах, че този зодиак е абсолютно верен имах предвид точно везните. Страшно много везни има около мен и трябва да ти кажа, че всичко написано си е вярно[:P]
Май освен мен няма други представители на зодията стрелец[V]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...КОЗИРОГА ще е единствения в цялата ситуация който ще постъпи правилно. Той ще въведе ред в целия този хаос. Ще раздаде номера, ще организира опашка. А кравите изобщо няма да ги пита - жените принципно обичат реда.... </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Така ... да видим до кой номер стигнахме ... № 487 в момента е възпрепятствана - има ли желаещи [?][8D]