Някои ще ми помогне ли с адреса или телефона на тази пицария, ако може и пак онази снимка от бгмапс ще е чудесно
благодаря ви предварително
Някои ще ми помогне ли с адреса или телефона на тази пицария, ако може и пак онази снимка от бгмапс ще е чудесно
благодаря ви предварително
мерси много, сега ако и телефон ми даде някои
мерси много имаш една бира от мен може да отидем там ако не ти е проблем на 10ти през деня, че вечерта съм на рд
Май се е видяло, че докато не си поискаш никой няма да те почерпи на добра воля
офертата важи за всички които са отоговорили
ти от софия ли си
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">офертата важи за всички които са отоговорили
ти от софия ли си
<div align="right">Originally posted by glarus*-*04/02/2004*:* 13:46:32</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ех, пак пропуснах да отговоря навреме[}]
като не си денонощно онлайн можем и ние да си спретнем една сбирка паралелно с тези във Варна
Добре де, кога свършва сесията, че да спретнем една сбирка [8D] [:D]
Мдааа , ако се говори за сбирка сам за
Особено паралелно на варненци да ги засрамим с подвизи
Dockera как ли ще ти насмогнат отново ?:P
Наздраве
утре и в петък(06.02) имам по един изпит и съм готов
Ми то аз там съм най-лесен [:D] хоп през поляната и съм там. А идеята за сбирка ми харесва - имаше коледна промоция, наближава време за пролетната...