Setcom@Sofia: 13.02, 19:30- О!Шипка (ул.Шипка №11)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Другата тема я затворих, ако и тука почнете да се карате за глупости и тази ще затворя!
Недейта така бе, големи хора сте !
D3BEPP - разбрахме къв ти е проблема, няма нужда да го изтъкваш навсякъде. Никой не те е насилвал да идваш предполагам, като не ти е харесало другия път просто пропусни ....
<div align="right">Originally posted by Кайсо*-*15/02/2004*:* 17:08:00</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Проблема не е в темата, а в някои несъразмерно големи усти и претенции. Така че аз бих затворил тях.[:D]
@DЗВЕРР,
Извинявай приятелю, но две седмици тук само четем твои оплаквания - все нещо ти е криво или някой ти е виновен.[:(!]
Приеми най-после, че света не е създаден за твое удобство, виж си ръста и килограмите и престани да се жалваш като пренебрегната девственица. Нито в Сетком, нито още по-малко в живота за някого има постоянно запазено място със сервирана вечеря. Аре стига вече[V][V][V]
Сменям си постовете за да "СИ ЗАТВОРЯ УСТАТА САМ" ! Много извинявайте, че изказах мнение за организацията, което противоречи на вашите. Само добавям : не се жалвам, квото беше писано, беше за да погледнете отстрани и да помислите все пак дали наистина като цяло беше толкова добре или просто ви беше добре. Не се жалвам Лупус, ни на тебе, нито като девственица, нито като шафрантия, ни на който и да е друг и хич няма да се разплача и ако ми ликвидирате акаунта, щом така ще си говорим с тебе. Понякога нещата опират и до интелект и култура, пък тея работи не идват с годините. Аз съм аут от темата, ако някой иска да ми каже още нещо, може да го направи лично. Не си ми казал, докато бях там, че е като в живота и мястото трябва да си го извоювам.
Тежки думи чета тук и в другата тема ...
За съжаление успях да стигна едва до Бяла и понеже било -18 градуса Органите казаха "обратно" или вериги.
Аз съм присъствал на една среща на Сетком и бих споделил впечатления с тези за които тази среща беше първа.
На въпросната среща в "Атлетик", отново стана същото, бяхме два пъти повече от заявеното, но никой за нищо не се сърдеше. В края на краищата се бяхме събрали на купон, а не на първа вечер мужду влюбени. Досаждахме на останалите посетители, защото слушаха само нашите диалози между три маси, но пък беше весело.
Беше изключително добре прекарана вечер.
Та да обобщя:
Никога не съм се надявал, че ще изкарам така с хора, които буквално виждах за пръв път през живота си. Съни ме посрещна без да ме познава, без да ме е виждала, което е показателно за загрижеността и към организацията. Въведе ме в компанията, запозна ме със всички, въпреки, че самата тя ме познаваше от 10 минути.
Само KOKOSH [т. нар. КРАВА] не чака Съни, а се запозна сам с мен и то така, че запознанството ни стана достояние на всички.
След 10 минути се чувствах така в компанията все едно се познаваме незнайно от кога.
За мен беше неочаквано, имайки предвид, че моето участие във форума започна с мини скандалчета благодарение на зодиакалната ми белязаност, демократичната ми душа и непознаването на правилата.
Добре, че Крис не беше краен в действията си.
Пък и се оказа, че за 30 минути и след 3 големи бисерни успях да изчистя всички недоразумения с присъстващите участници. Крис беше срещу мен и с него първи постигнахме съгласие.
Не правя вятър на никого, просто споделям, че който търси кусури на купоните на Сетком ще ги намери. Който обаче е малко по-широко скроен и е позитивно настроен, ще отбележи, че рядко ще се съберат хора от четирите краища на България, които никога не са се виждали и въпреки това си изкарват великолепно, колкото и критици да има.
Как беше? "Не е важно къде и как, а с кого" (сигурно цитатът не е съвсем точен). Нямало места, сервитьорите се зъбели и не знам какво още... Че какво ми пука? Дойдох заради хората от форума, радвам се, че го направих и съм решил да не пропускам следващи сбирки. Искам да благодаря специално на Sunny, която се зае с явно неблагодарната работа по организацията, а и на Slero и Lupus, които й помагаха. А всъщност коментарите в тази тема са напълно предсказуеми - с тези, с които се разбираме във форума, се оказа, че си прекарваме добре и на купон; с другите - нищо изненадващо...
P.S. Все пак много гадно беше, че заради тъпите антибиотици не можах да се развихря [B)] и пропуснах половината шоу [V].
И така до следващата среща[:P][;)]на която със сигурност искам да дойда[:(]и да пробвам дали ви е слаб коловоза[:D][:D]
Браво на Malone!!! Сложи всички недоволни в малкия си джоб [8D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Понеже непрекъснато се сещам за разни нови нещаи допълвам онзи дългия пост, който ще стане прекалено дълъг си правя един нов, за да си пиша тук на воля:-))
Значи гласи се една следваща сбирка, която да бъде на вилата на Фори, коятое близо до Самоков..малко след Щъркелово гнездо. Фори дано предложението да не е било само под влияние на веселбата и пиенето:-))) Следващата сбирка за откриване на летния сезон ще е на рударци на басейн (ще наемеме случаен превоз да ни извози дотам:-))), после Слеро е обещал една Елена, обаче без ТБ и тем подобни екземпляри:-) И после Профита да организира нещо на морето и ето ви програмата на Сетком за първото полугодие[:D][}:)][:)][:P][;)]
<div align="right">Originally posted by Sunny - 14/02/2004 : 14:45:48</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Организацията на мероприятието я замисляма ама малко се чудя как ще събера 45 човек там :-) а и малко трябва да се постопли. Въпреки че народа с годините доказа че няма нужда от сън :-)))
Колкото до коментарите за срещата... който не му е харесало да си гледа работата, сам си е виновен. Както на една всяка сбирка на Сетком си искарах ужасно добре... Особено на финала в компанията на KOKOSH, 3Di, Докера и мацките от Съни. Толкова качествено чесно казано не се бях напивал от мноооого отдавна. А и Доко беше абсолютен шемет от всякъде [:D] изглежда беше влюбен в целия свят
Много постове и нито една снимка[}:)]
Е не ви ли е малко срам[}:)]
--------------------offtopic---------------
Само едно пояснение, поради зачестилите обърквания:
Не работя в Sunny computers!
<font color="blue"></font id="blue">
Я да се включа и аз. Може да дойдох за 2-3 часа и само в самото начало на купона, но за сметка на това бях на масата с най-много дами ( цели 3 ). Купона си беше супер, както обикновенно. Това с табелките, беше много добра идея, така човек се орентира по-бързо в обстановката. Организацията беше отлична. Чакаме седващият купон с нетърпение.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">--------------------offtopic---------------
Само едно пояснение, поради зачестилите обърквания:
Не работя в Sunny computers!
<font color="blue"></font id="blue">
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*18/02/2004*:* 12:38:07</div id="right">
Това май пак е заради мене ;)
Да добавя и аз едно мнение - малко късно, ама какво да се прави, нямаше ме.
За пръв път присъствам на купона, но беше супер[8D]. Пак ще дойда ако ги правите все така. Е не може без дребни недоразумения, но това е част от купонааааааааааа. Радвам се, че се запознах с голяма част от участниците, а с които не успях - следващия път.Моя приятел Сашо си заслужи бадж с №1 и това автоматично наложи регистрацията му във форума с ник №1
да вярно че няма снимки ама аз много добре си изкарах . мдааааа.
Философски погледнато положението не е достатъзно зле ;))) кога ще пием пак?!?!?
Сашо (No1) има снимки [:)]