Срещата ще се състои в О Шипка! до Университета на улица Шипка срещу руския културно-информационен център.
13.02.2004 - петък.
Начало на купона 19.30
Срещата ще се състои в О Шипка! до Университета на улица Шипка срещу руския културно-информационен център.
13.02.2004 - петък.
Начало на купона 19.30
коя О Шипка, тази в студентски град ли ... там не ходете отвратително е, само да не е до 10.02 че съм на работа
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">коя О Шипка, тази в студентски град ли ... там не ходете отвратително е, само да не е до 10.02 че съм на работа
<div align="right">Originally posted by glarus*-*05/02/2004*:* 18:34:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Уточнявам, че става дума за О Шипка! на ул. "Шипка".
Кое от всичките е най-близо до Люлин :-))
Sunny, в Атлетик няма да се поберем. Лятото става, ама зимата....
Лъчони или Шипка. В другите заведения просто няма да съ съберем или ако се съберем няма да се видим като хората, поради липса на пространство
на мен само ми кажете датата и мястото... ))
другото са подробности.... :РР
Кое от всичките е най-близо до Русе?
Всъщност на мене Профита ми обеща да мине да ме вземе с Черокито, така че не ме бърка кое е по близо.
Заключение от анкетата и мненията:
място: Пицария Лъчони,
дата: 13-ти, петък
час: 19.30
облекло: кой каквото има[]
настроение: за пиене[:P]
придружаващи лица: без ограничение в бройката
за хората извън София: Ще се радваме да ви видим[:D]
Който ще идва, нека потвърди в темата или да ми пише в ICQ, за да имаме представа за колко човека да направим резервация.
Чекай малко, на к`ва база направи този избор?
33% за Шипка и Лъчони. Е по равно са, но явно имаш предпочитания, а ти не дойде тогава От друга страна си заслужава, но...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Чекай малко, на к`ва база направи този избор?
33% за Шипка и Лъчони. Е по равно са, но явно имаш предпочитания, а ти не дойде тогава От друга страна си заслужава, но...
<div align="right">Originally posted by Gadget*-*06/02/2004*:* 22:13:19</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
На базата на това, че едва ли някой ще се навие да направи резервация в О Шипка. Искат по 10 лв. на човек, които трябва да изконсумират. Ако дойдат примерно 20 човека, това означава, че човекът, който прави резервация трябва да даде 200 лв. Ако някой се навие, аз нямам нищо против[:D]
Вече не са по равно [^]...
...а и Лъчони е най-близо до Люлин (@ -CTPAX- [:P])
Аз съм на мнението на Докера, сиреч кажете ми кога и каде, за мен е без значение мястото, а по скоро компанията тъй като не съм ви виждал от много много време, и сигурно пак нямаше да ви видя, но добре че беше Слеро да ми каже че все още имам място сред вас, както и да е де, тъй като нямам време да следя форума значи нека като всичко се уточни да ми прати или мейл или да им се обади по АйСиКю да се разберем, за тези които го знаят и по телефона могат да ми се обадят
Идвами се и на мен и 90% съм там стига да не стане някой гаф с работата, пишете ми и едно място още