Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

14 ФЕВРУАРИ

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

14 ФЕВРУАРИ

Малоун, честно казано не познавам тези момичета, иначе обичам да подарявам рози. Научете ме как да вкарвам изображения в постовете и ще харесам някой букет, макар и само на картинка.

Приемам критиката ти, макар тя да идва доста закъсняла. Искам само да питам: Ей!!! Ами за кавалерите няма ли цветя??? Може и ние да обичаме!

<font color="red">Mod.Edit - RTFM</font id="red">

2.  

3. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

14 ФЕВРУАРИ

Цветя не щеме ние!

Целувки ще има на следващия купон.

[:D]

Познавам McGonagall от 16 години, като от 14 ми завива кръста и ми пере оаканите гащи след всеки "Трифон Зарезан", а и не само тогава...

Така че, всеки ден да и подарявам по една роза, дори и без повод, пак ще е малко.

От останалите дами познавам лично само Съни и за нея със сигурност би трябвало да купя поне един букет истински рози, а не да минавам с тия ментета по-горе.

[Oops!]

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

14 ФЕВРУАРИ

Съвместявайки западната с източната традиция отпразнувах празника на влюбените във виното. На всички честито на патерица и наздраве.

P.S. Профита предпочитам мерло, но и кабернето става :-)

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

14 ФЕВРУАРИ

Аз пък обичам цветя!!! И съм влюбен.

Даже последно щях да отварям цветарско магазинче ама доста народ ме изпревариха на уличката, която бях замислил....

Последно ми подариха 20-тина рози на рожденния ден.

Но първо са дамите.

//edit//

къде сбърках ???????????[V][V][V][V][V]

<font color="orange">DK: Оправих ти го дай едит да го видиш.</font id="orange">

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

14 ФЕВРУАРИ

DЗВЕРР, ако сутринта на 14-ти те събудят с букет наситено оранжеви (за да бъда точна) рози и бутилка от любимото ти вино - брои ли се за изненада според твоите разбирания?! [] (не ми отговаряй, риториризирам) ....уф, как я модифицирах тази дума []

Когато съжителстваш с един човек осем години, към настоящия момент не можеш да очакваш да те засипват всеки ден с цветя (може да има такива мъже, но моят не е от тях), та затова дори в ден на празник не само бях приятно изненадана, но и трогната.

Фори, хайде за следващия Свети Валентин да измислим алтернативен вариант. За да не бъдем и двамата негодуващи - да бъде Мавруд, а? [][]

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

14 ФЕВРУАРИ

Честито на патерица на всички влюбени. Не оставяйте никога това невероятно чувство да ви напусне. Ценете се и се уважавайте и се глезете взаимно колкото сили имате:-))

На мъжете във форума и по-специално Malone, Dockera, laMartin, ДЗВЕРР искрено благодаря за прекрасния жест и ще си позволя и от името на Profita да ви кажа, че много си ви обичаме и наистина съм щастлива, че ви познавам. Ще използвам и случая да ви благодаря за всичките случаи в които сте ми помагали и да знаете, че много съм научила от вас:-))

ДЗВЕРР е прав затова, че преди не сме имали такъв празник и е изкопиран, но все пак според мен това е един прекрасен повод да разведрим ежедневието си и да почувстваме топлината и обичта, които витят във въздуха в този ден:-)))

8.  

9. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

14 ФЕВРУАРИ

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">и ще си позволя и от името на Profita да ви кажа, че много си ви обичаме и наистина съм <font color="blue">(сме)</font id="blue">щастлива <font color="blue">(и)</font id="blue">, че ви познавам<font color="blue">е</font id="blue">. Ще използвам и случая да ви благодаря за всичките случаи в които сте ми <font color="blue">(ни)</font id="blue">помагали и да знаете, че много съм <font color="blue">(сме)</font id="blue">научила <font color="blue">(и)</font id="blue">от вас:-))

<div align="right">Originally posted by Sunny*-*16/02/2004*:* 19:53:55</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">Подкрепям!!!</font id="blue"> []

Хората, които имат еднакви мисли с мен, аз наричам мои приятели.

Съни, приятелко, нямам търпение да седнем на една маса с теб и да си поклюкарстваме за нашите по горе споменати мъже по женски. Така, както само ние жените можем [:P]

10. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

14 ФЕВРУАРИ

тука да ми мирише на дискриминация

може ли поне разговора да го пуснем онлине

11. Member
    Тук е от
    Dec 2002

14 ФЕВРУАРИ

glarus, как мирише дискриминацията? []

12. Member
    Тук е от
    Dec 2001

14 ФЕВРУАРИ

Може би не точно дискриминация, а завист някак си[]

Иначе как мирише дискриминацията знаят циганетата по Централна гара

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

14 ФЕВРУАРИ

[:D][:D][:D][:D]

Не исках толкова навътре да вземате поста за поамериканчването... Просто изказах мнение.

За Профита - 8 години... Не знам. Това си е време. Не коментирам пряко теб.... Само казвам:дали се правят изненади - може пък да е и до манталитет, пък и до това, дали партньорите ясно си показват, че обичат изненадите. Аз например съжителствам само от 3 години, но като знам, че на приятелката ми й е по - приятно да я изненадвам, предпочитам така. По - се радвам, когато малък жест й носи повече радост и изненада... Сори за лирическото отклонение.....

Нямам нищо против всеки да празнува който си празник желае, щом му доставя радост. Желая повече радост на всички вас. Желая всеки да се чувства влюбен всеки ден и винаги да му е празник, дори и когато Свети Валентин е отдавна отминал .... От любовта по - голям празник няма!!!!!!

Останете с любов и здраве !!!!!!

(Мане, аз малко кат Наталия Симеонова взех да го давам)[:P]

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Xiaomi смартфони - модели, мнения, обсъждане
    От kod във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 290
    Последно: 12-12-23, 18:03
  2. Отговори: 0
    Последно: 13-02-13, 18:32
  3. Отговори: 0
    Последно: 31-01-11, 09:13
  4. Пушим евтино от 20 февруари
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 27
    Последно: 07-02-07, 12:20
  5. БТК сваля цените на разговорите от февруари
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 16-12-06, 21:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе