-
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">......
2 Юли - рожденият ми ден :))
<div align="right">Originally posted by breiii*-*27/03/2004*:* 23:50:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Предлагам, да на събереш и напиеш по този повод :))
-
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">......
2 Юли - рожденият ми ден :))
<div align="right">Originally posted by breiii*-*27/03/2004*:* 23:50:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Всичкте дааа[:D]
-
Bla-bla
Става, НО:
1. предложете го за почивен ден, ще е много нескромно ако аз го направя.
2. да не духа вятър :)))))
3. аз избирам къде да се съберем.
4. дайте предложения как да ви подредя (по теми, по азбучен ред/кирилица,латиница,англ./,чрез база данни...) :))
-
Bla-bla
Чрез база алкохолни по азбучен ред и на кирилица [:P][Yeah!][:D]
-
Bla-bla
abe breiii като извадиш градусите[Wow!] ние сами ще се подредим[:D]
-
Bla-bla
Брей, братко, ти доста си ми помогнал и аз не съм те забравил :)
За това, не се притеснявай, прави го когато и да е. Ако духа вятър, аз ще ти пазя завет[:D] Сравнително едричък съм и мога да се справя!
Ам за подреждането - е, това не е речник! Требва пиенетата да са подредени по разновидност и оттам - по низходящ ред по градуси :))))
Издигам си кандидатурата за модератор на реда с ракията.....
-
Bla-bla
А понеже е малко далече....да направим една генерална репетиция А?
-
Bla-bla
Хахахаха, Дзверр, направо ме съсипа от смях с този завет:-))))))))))Човека говори за сърф, а не някой да го пази от вятъра[:D][^][8D][:P][;)][:)]
Аз съм ЗА репетиция, обаче Дзвер да я организира, за да мога да критикувам после на воля[:)][:P][;)][8)][}:)]
-
Bla-bla
Е ми аз отде да се сетя:) Човекът каза че не иска да духа вятър. А сърф без вятър не може... Я за платното, я за вълните...
Ам може обаче аз да плувам и да вържеш сърфа за мен [:D][:D][:D]
Тугаз става и без вятър....
А Съни, ти пак си изтървала прилива... Аз това упражнение вече съм го репетирал[:o)] Много пъти[:D] И го владея до съвършенство[8D]
Давайте направо състезателната фаза !
-
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е ми аз отде да се сетя:) Човекът каза че не иска да духа вятър. А сърф без вятър не може... Я за платното, я за вълните...
А Съни, ти пак си изтървала прилива... Аз това упражнение вече съм го репетирал[:o)] Много пъти[:D] И го владея до съвършенство[8D]
Давайте направо състезателната фаза !
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*29/03/2004*:* 12:47:42</div id="right">
Къв прилив кви 5 лева[;)]
Ми айде организирай, та да се почваме[:P][;)][:)][:D][^]
-
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е ми аз отде да се сетя:) Човекът каза че не иска да духа вятър. А сърф без вятър не може... Я за платното, я за вълните...
<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*29/03/2004*:* 12:47:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Човек....хммм[:P]
Не съм казал, че не искам вятър, просто ако го има не може да ме хванете нито за работа, нито за удоволствие.....[}:)]
-
Bla-bla
E, то тугаз за следващата сбирка на морето трябва да дебнем за пясъчна буря. Поне в такива условия, вярвам, сърф няма да караш... [:D] Инак на морето бриз кога точно няма?!?! Зимата ?
И между другото, Брей, откъде си? И къде караш сърф?
Ама няма проблем! Ти организирай сбирката, пък аз ще ти хвърлям бира от вълнолома!
[:D][8D][8D][8D][:D]
-
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Виж темата снимки на юзерите...за подробности :)
Мечтая за буря [^]
Не карам само около 2 месеца през годината...и това не е около рожденият ми ден.
Кога и къде ще генерираме репетално :))
<div align="right">Originally posted by breiii*-*30/03/2004*:* 16:46:47</div id="right">
//Това стана някакъв диалог нещо... дай по ICQ :)
//
-
Bla-bla
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Обявиха ли 2-ри официално за почивен ден?
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*27/03/2004*:* 12:18:21</div id="right">
Не още. Сега се обмисля как всеки 2 ден от месеца да е почивен:
2 януари - ден за изтрезняване
2 февруари - ден на педерасите
2 март - ден за подготовка за 3 март
2 април - ден на НАТО
2 май - ден за почивка след празника на труда
2 юни - ден на Ботев
2 юли - рожден ден на Breiii
и т.н.
Давайте предложения за другите 2 и да ги внасяме в НС[:D]
<div align="right">Originally posted by Lupus*-*27/03/2004*:* 10:34:13</div id="right">
2 март - ден за подготовка за 3 март
- и също така моят Рожден ден :)
-
Bla-bla
Aм аз предлагам и останалите месеци да имат такъв празник поради липса на кворум....
Btw как ще се казва второаприлският празник ? Ден на Зависимостта или как?