Страница 1 от 15 12311 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 222

Bla-bla

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

Няма как да кажа заглавието на български

Понеже виждам, че няма тема в която потребителите (които нямат ICQ) могат да си кажат нещо един на друг (примерно...страшен ти е новия аватар...или Райд, какво преподаваш и изобщо всичко, което бихте искали да си кажете, но не е за отваряне на нова тема, а най-вече с оглед намаляване на offtopic в темите, предлагам тази тема за целта[]

И за да я открия искам да кажа нещо на Malone:

Предишния ти аватар беше ужасен, но този е направо трагичен!

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Bla-bla

мен предишния му ме кефеше много сега новия е по стандратен.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Bla-bla

Какво му е на аватара Слънце?!

Един участник, във връзка с аватара ми, каза че по принцип не харесвал моряците.

Не знам дали е видно но това не е никакъв моряк, а си е чист "пандизчия". Има си и номер даже [639-A].

За да е ясно исках дори да си сменя title от "El Magnifico", на "El Preso", което си означава точно "Затворника", но пък от друга страна колко от участниците ще се зачетат, а и ще знаят испански?!

Та дай подробности, кое точно не ти харесва на пандизчията.

Чак пък трагичен.

Бих сложил нещо еротично, като теб, но не ми стига 64x64 [изгледа ще е front, не back, като твоя] [Oops!]

<u>Накрая ще взема и ще си махна всякакви аватари</u> ... [!]

Предлагам следващия на Lupus.

Мисля, че ще му ходи ... []

Ако му хареса, направил съм го 64x64 и съм го качил тук.

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Да, Малоун, верно само аз мога да изцепя, че това на аватара ти е моряк, но предишният с онази ухилена прокажена мутра ме кефеше повече.... Пък и бях свикнал с него. Аз ти ги казах тея работи де...

Хехехе.... Добро е предложението за аватар на Лупус. Човекът е строг и официален, а този пръст е много поучително вдигнат нагоре !!!!

[:D][:D][:D] За с двете ръце. Сега остава и Лупус да се съгласи![:D][:D][:D]

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Bla-bla

Значи, ако приемем смяната на аватарите като виждането на всеки за бъдещия му статус - аз не възразявам.[:D]

На Malone съм му дал паролата, а сега и правото да го смени.

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Bla-bla

Malone, ни ги слушай... тоз и е много по-добър от предишния

само го реплейсни с този, че нещо доста "набръчкан" е сега... )

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Malone, ни ги слушай... тоз и е много по-добър от предишния

само го реплейсни с този, че нещо доста "набръчкан" е сега... )

<div align="right">Originally posted by Dockera - 20/02/2004 : 11:57:15</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Все пак благодаря за труда Доки ...

"Набръчкан" ти е монитора, не моя аватар ... [Oops!]

Инвестирай в нов дисплей, моя съвет ...

Сега сериозно.

Да, изгладил си го, но така е много тъмен, губи си доста от контраста.

На Съни стана добре, защото е черно-бял, но на моя [аватар [:D]] трудно ще му угодиш. Как ли не го мачках ...

Не може да стане със същия контраст и същевременно да загладя следите от промяната на размера. Губи се, макар и малко или аз съм параноично настроен.

Благодаря още веднъж за труда!

Сега ще пробвам как изглежда с customize-натия от тебе.

//edit

Browser-а лъже супер гадно.

Аватара, който Докера е antialiase-нал си изглежда добре точно толкова, колкото и моя след resize. Че дори и по-добре, тъй като е "загладен".

В browser-a обаче неговия изглежда blur-нат. Или пък аз не съм му свикнал.

Доки, оставям твоя до довечера.

Не обръщам много внимание на изображение с такива мижави размери, но ме амбицираш и довечера ще си поиграя малко с Photoshop-а в къщи.

Ще го докарам така, че дори ще изглежда свежо обръснат.

За изображение с такива размери контраста трябва да е ужасяващ. Иначе се губи някак ...

Доки остави твоя [avatar [:D]] там за да мога моя [avatar [:D]] да го докарам по добре от твоя [avatar [:D]].

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Еми по си ме кефеше пък !!!! Тоя Силвестър Сталоун съм го виждал и друг път !!!

Докер, ти какво раздаваш акъл бе батка! Я вземи и си сложи една фрегата!!! Какви са тея йероглифи ! Какъв докер се пишеш иначе ! Не се връзва ! Хайде бързо да разчистим в този форум място за Изкуството [:D]

Между другото, просто любопитство... От какво произлиза името Malone ????

УУУУ-УУУ... Задръстихте темата бре. 6 човека вътре едновремено. Един по един, моля !!! [:D]

11. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Bla-bla

Аз ще на меря на Malone някой къртещ аватар, но ми трябва малко свободно време:-))

Искам да питам и какво стана с Gadget, та не пише във форума?

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Bla-bla

Malone, ай ся... монитора ми бил... ама гледам съгласи се...

затрил си стария, иначе щях да ги пусна тук двата един до друг - да видим дали и на другите им е набръчкан монитора

контраста е същия и си е добър той, май тук ти трява да си смениш монитора )

а не съм се трудил повече от 1мин., но ако искаш ще се още...

D3BEPP, квото имам тва раздавам... ) много странно що пък докер с фрегата свързваш... логика никва... Изкуството съм ви го дал аз...

Sunny, едно цитатче на Инспектора от една друга тама:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спирам да пиша във Setcom за неопределено време (DK има известна вина за това). Малко почивка...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

13. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Докер, ми нямам нищо проив, сложи ледоразбивач тогава Или танкер... Или просто някой док Какви са тея клечки Цял живот съм живял на морето и те нищо не ми говорят.

Предлагам да отворим анкета: искате ли Malone да си върне стария аватар [8D]

14.  

15. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Между другото, просто любопитство... От какво произлиза името Malone?

<div align="right">Originally posted by D3BEPP - 20/02/2004 : 12:15:09</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако си гледал Profiler [Robert Davy]

Bailey Malone

Head of FBI/VCTF & Profiler /Negotiator/ and ex-Marine.

<font color="red">FBI/VCTF</font id="red"> - <font color="red">F</font id="red">ederal <font color="red">B</font id="red">ureau of <font color="red">I</font id="red">nvestigation/<font color="red">V</font id="red">iolent <font color="red">C</font id="red">rimes <font color="red">T</font id="red">ask <font color="red">F</font id="red">orce

@Dockera

Доки виж след твоята обработка аватара ми изглежда все едно на него е Силвестър Сталоун.

@ДЗВЕРР

, почвам да се съмнявам в очите ти.

Преди моряк, сега пък как може това кюфте на снимката да ти прилича на бат' Рамбо.

Ама Докера е виновен, Докера ...

[:D]

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Bla-bla

Тука стана почти като чат на сетком-а [:D][:D][:D] И без това мен от мирка чата на форума постоянно ме банваше.... Та тази тема е добра идея [:D]

За Profita и батките - да, така си е. Често се обръщам в чата и мненията си към някого я с батка, я с братчед... Ако някои го дразни, да ми каже... С такива обръщения става обаче по - фамилиарно Пък и ми е малко навик. Надявам се, че няма обидени.

На Lupus пак бих му казал батка Какво като е по - възрастен... Пробвай и ти, ако искаш, стига той да не се разсърди... Нямам патент върху това обръщение [8D][8D][8D]

Malone, имам една молба на тебе, основана на това, което си говорехме... Би ли ми показал и третия си аватар????

Докер, не се сърди, аз съвсем добродушно се шегувам... Идеята на аватара ти е много интересна. Има само един проблем - иска повечко заглеждане.

P.S. Ма прилича ве Malone, прилича!!!! Същия е като Силви-то! Само дето е малко по - ояден. Ояж и Силво и ще стане досущ същия. Той и без тва има толкоз годинки да лежи в затвора. Толкоз къщи и самолети изпочупи, по телевизията го бяха снимали... Ама не е от очите проблема, Malone, просто ти е отслабнала зрителната памет....

едитвам:

Олеле, Profita! Права си! На Докера аз съм му батко !!!!! Ей, Малчо !!![:D]

Аде, аз си зимам един ден отпуска. Дано темата си остане весела до последно

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Bla-bla

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Няма как да кажа заглавието на български

<div align="right">Originally posted by Sunny*-*20/02/2004*:* 10:51:00</div id="right">

Значи в български небуквален превод това звучи така:

"Дрън дрън ярина"(Кратка музикална форма за две китари и коза).

Sunny, sorry че навлизам в твоя бизнес...[xx(]

18. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Bla-bla

D3BEPP опитах със сода каустик (куча марка), ма само небцето ми побеля . Нещо по-марково ли ползваш, или нещо с третирането не се справих ?

Т'ва за аватарите...няма ли начин да се пооголемят мъничко ?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 15 12311 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе