Понеже виждам, че няма тема в която потребителите (които нямат ICQ) могат да си кажат нещо един на друг (примерно...страшен ти е новия аватар...или Райд, какво преподаваш и изобщо всичко, което бихте искали да си кажете, но не е за отваряне на нова тема, а най-вече с оглед намаляване на offtopic в темите, предлагам тази тема за целта[]
И за да я открия искам да кажа нещо на Malone:
Предишния ти аватар беше ужасен, но този е направо трагичен!
Един участник, във връзка с аватара ми, каза че по принцип не харесвал моряците.
Не знам дали е видно но това не е никакъв моряк, а си е чист "пандизчия". Има си и номер даже [639-A].
За да е ясно исках дори да си сменя title от "El Magnifico", на "El Preso", което си означава точно "Затворника", но пък от друга страна колко от участниците ще се зачетат, а и ще знаят испански?!
Та дай подробности, кое точно не ти харесва на пандизчията.
Чак пък трагичен.
Бих сложил нещо еротично, като теб, но не ми стига 64x64 [изгледа ще е front, не back, като твоя] [Oops!]
<u>Накрая ще взема и ще си махна всякакви аватари</u> ... [!]
Предлагам следващия на Lupus.
Мисля, че ще му ходи ... []
Ако му хареса, направил съм го 64x64 и съм го качил тук.
Да, Малоун, верно само аз мога да изцепя, че това на аватара ти е моряк, но предишният с онази ухилена прокажена мутра ме кефеше повече.... Пък и бях свикнал с него. Аз ти ги казах тея работи де...
Хехехе.... Добро е предложението за аватар на Лупус. Човекът е строг и официален, а този пръст е много поучително вдигнат нагоре !!!!
[:D][:D][:D] За с двете ръце. Сега остава и Лупус да се съгласи![:D][:D][:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Malone, ни ги слушай... тоз и е много по-добър от предишния
само го реплейсни с този, че нещо доста "набръчкан" е сега... )
<div align="right">Originally posted by Dockera - 20/02/2004 : 11:57:15</div id="right">
Еми по си ме кефеше пък !!!! Тоя Силвестър Сталоун съм го виждал и друг път !!!
Докер, ти какво раздаваш акъл бе батка! Я вземи и си сложи една фрегата!!! Какви са тея йероглифи ! Какъв докер се пишеш иначе ! Не се връзва ! Хайде бързо да разчистим в този форум място за Изкуството [:D]
Между другото, просто любопитство... От какво произлиза името Malone ????
УУУУ-УУУ... Задръстихте темата бре. 6 човека вътре едновремено. Един по един, моля !!! [:D]
Malone, ай ся... монитора ми бил... ама гледам съгласи се...
затрил си стария, иначе щях да ги пусна тук двата един до друг - да видим дали и на другите им е набръчкан монитора
контраста е същия и си е добър той, май тук ти трява да си смениш монитора )
а не съм се трудил повече от 1мин., но ако искаш ще се още...
D3BEPP, квото имам тва раздавам... ) много странно що пък докер с фрегата свързваш... логика никва... Изкуството съм ви го дал аз...
Sunny, едно цитатче на Инспектора от една друга тама:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спирам да пиша във Setcom за неопределено време (DK има известна вина за това). Малко почивка...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Докер, ми нямам нищо проив, сложи ледоразбивач тогава Или танкер... Или просто някой док Какви са тея клечки Цял живот съм живял на морето и те нищо не ми говорят.
Предлагам да отворим анкета: искате ли Malone да си върне стария аватар [8D]
Тука стана почти като чат на сетком-а [:D][:D][:D] И без това мен от мирка чата на форума постоянно ме банваше.... Та тази тема е добра идея [:D]
За Profita и батките - да, така си е. Често се обръщам в чата и мненията си към някого я с батка, я с братчед... Ако някои го дразни, да ми каже... С такива обръщения става обаче по - фамилиарно Пък и ми е малко навик. Надявам се, че няма обидени.
На Lupus пак бих му казал батка Какво като е по - възрастен... Пробвай и ти, ако искаш, стига той да не се разсърди... Нямам патент върху това обръщение [8D][8D][8D]
Malone, имам една молба на тебе, основана на това, което си говорехме... Би ли ми показал и третия си аватар????
Докер, не се сърди, аз съвсем добродушно се шегувам... Идеята на аватара ти е много интересна. Има само един проблем - иска повечко заглеждане.
P.S. Ма прилича ве Malone, прилича!!!! Същия е като Силви-то! Само дето е малко по - ояден. Ояж и Силво и ще стане досущ същия. Той и без тва има толкоз годинки да лежи в затвора. Толкоз къщи и самолети изпочупи, по телевизията го бяха снимали... Ама не е от очите проблема, Malone, просто ти е отслабнала зрителната памет....
едитвам:
Олеле, Profita! Права си! На Докера аз съм му батко !!!!! Ей, Малчо !!![:D]
Аде, аз си зимам един ден отпуска. Дано темата си остане весела до последно
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Няма как да кажа заглавието на български
<div align="right">Originally posted by Sunny*-*20/02/2004*:* 10:51:00</div id="right">