Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Реклама на Сетком по БТВ :)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Разкатан, замълчи си Разкатан...., че ще те обстрелят шеговито. [B)]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

"Proud to be SETCOM member."

е това с кеф насякъде ще го нося! []

нека ме стрелят... []

Лудия ще ме пази [:D]

4. Тук е от
    Nov 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"Proud to be SETCOM member."

е това с кеф насякъде ще го нося! []

нека ме стрелят... []

Лудия ще ме пази [:D]

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*24/02/2004*:* 00:36:46</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Идеята е готина,само че цвета н на фанелакта какъв ще или всеки какъвто скин иска такъв ще си слага,или е редно да е като на уеб сайта стандартният цвят,така да напомняме це състествуаме и за тези кадето не са виждали и компютър на снимка правен със СМЕНА 8М ) 10 МГпиксела ;[:D][:D][:D]

Идеята пак казвам е супер вижте фанелкитена CISCO много яка материя и като ги видях на форума баси гъзарите са тия админи в Хановер! [:D][8D][8D]И аз имам идеи...ма накрая...ще ВИ ги предложа! [:D][:D][^][:D]

5. Тук е от
    Dec 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

молим, Malone&Dok, проверете как стоят нещата с фанелките - цветове, платове, качество ...

<div align="right">Originally posted by Pa3KaTaH*-*23/02/2004*:* 20:36:32</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аватарите

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Реклама на самсунг :)
    От glowndark във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 4
    Последно: 15-12-11, 14:10
  2. Реклама на flash
    От striking във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 29-03-07, 00:33
  3. Новина или реклама ?
    От nikolin във форум Коментирай новина
    Отговори: 35
    Последно: 05-07-06, 22:07
  4. Песен от реклама
    От neutralizer във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 14-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе