Реклама на Сетком по БТВ :)
Неволна, разбира се [^] В този 5мб кратък откъс от последното сладко отмъщение, моя милост, бивайки близък приятел на Владо Попа си урежда среща с него на по биричка, където става зарибявката. Та там неволно (дали) съм с фанелката на която ясно се вижда - КРАВА - СЕТКОМ [:D] Ъъъ, крава ми е ника в куейк...но това е друга дълга история :) Та цялото отмъщение го вземете от тук. Не знам за вас, ама на мен ми стана супер мъчно за Владо Попа накрая [B)] Приятно забавление...а, и ако може да ви замоля - давайте този линк, а не директния към файла.
Баси колко пари си спестил на Крис ... трябва да почерпи [:)]
КРАВА, тва ти ли си ми бил... ааааааааа.... обещавам да гледам вече ТВ с очилата... че тази серийка я гледах, ама хич не те разпознах тогава... или пък това е така, щото все на пияно се виждаме... :))))))))
хихихи Браво. СЕМ ако разберат, че Сетком е БГ фирма ще глобят предаването. Ма си струва според мен. [:D]
Хихи, едва ли, то аз дето си знам фанелката се втренчвах за да разпозная. Затова пък КРАВА се вижда ясно, а такава фирма нема...все още :)
Хъх искаше ми се цялото, ма то почти 700Мб. бре :)
Нищо и малкото клипче е яко :))))
Хехе искам и аз една такава фанелка бе айде да си поръчаме [:D] .
То и за мен трябва, че след последната Сетком-ска сбирка цялата е в сок от касис, който се оказа по-упорит от боята на надписите....
и къде да си направя такава фанелка! щото и аз искам надписите да са с боя а не като добълнителен слой (найлон май че)
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">айде да си поръчаме
Posted - Zygot - 23/02/2004 : 15:07:16</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Zygot ми открадна идеята.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">айде да си поръчаме
Posted - Zygot - 23/02/2004 : 15:07:16</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Zygot ми открадна идеята.
<div align="right">Originally posted by Profita - 23/02/2004 : 18:29:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
за дамите ще има специално нова колекция - сутиен и прашки с емблемата на setcom.bg [:D][^][:P]
Аз и Доко ще ги поръчаме.
То не е проста работа, трябва да се мери, да се нагласят, че да стоят по добре, абе да не ви говоря ...
Ама айде от нас да мине ... с Доко ще се нагърбим, какво да ви правим ...
[Oops!]
[^]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
за дамите ще има специално нова колекция - сутиен и прашки с емблемата на setcom.bg [:D][^][:P]
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*23/02/2004*:* 18:34:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
А за господата само вратовръзка. [:D]
Моля, на следващото събиране - само с униформено облекло [:P]
Някой да пусне мухата на медиите и ще ни дават по късните новини [:D]
Ами аз искам поне 3 !! На едната да пише Intel Еxtreme Fan (отзад) ,a отпред (KOKOSH да не се расърдиш :) ) Котлон Пауа . Другата с ника ми и Сетком третата само с сетком. !!! Много се кефяяяяя на идеята де :) .
едит: имам още доста идеи, но дано цена на фанелките не ги попари :) .
Към модераторите - направете нова тема след коментара на zygot !
идеята мисля че е супер !
само да не се уливаме с разни глупости
молим, Malone&Dok, проверете как стоят нещата с фанелките - цветове, платове, качество, и кажете тук [:)]