Моля ви кажете ми магазини за колони и усилватели във Варна.
Моля ви кажете ми магазини за колони и усилватели във Варна.
Техномаркет, Технополис, Магазина до Годзила, Магазина срещу първо районно(на него пише Pioneer). Кажи какво конкретно търсиш.
предимно ми трябват магазини не за готови колони,а аз сам да си ги правя (да си купя сам басиорите,шиштялките и т.н и аз да си напрая кутиията).Хем излиза по ефтино.
А значи ти трябва магазин за говорители. Ама това със самоделките нестава ей така. Трябват много познания пък и няма да ти дойде много евтино ако искаш да е нещо качествено. Има един магазин до ирландския бар. Там съм виждал разни чарколязи за колони както и готови има.
REHIT - най-много по въпроса ще намериш е магазина който се намира на 8-и Приморски Полк, малко след Общината по посока завод Дружба от лявата страна ...(мисля че се пада точно преди Playboy бара) Там има разнообразие от говорители, колони и кутий, нo усилвателите им са само автомобилни... Говорители може още да разгледаш в Пегас, както и в един магазин малко по-нагоре в същия район - там има една Джамия - точно срещу нея. А готови колони и усилватели има на бул. Владислав, горе-долу с/у Експресбанк,на ъгъла на труженичките [:P] там май са най-евтините усилватели.
Ако нещо не си разбрал питай на PM
Говорители има и в Конрад, но ако не си наясно как се прави колона въобще не си давай парите навятъра. По добре вземи нещо готовои евтино от посочените магазини. В оня магазин до общината има евтини колони които и на фаца са ги докарали. Не съм ги слушал как са но за тези пари които са сигурно ги бива.