"Opravete go tva neshto ve"
Kvo po diavolite staa tuk??????
Puskam setcom, vlizam v foruma, izliza mi edin prozorec sas "Opravete go tva neshto ve" i az pravia topic "Hack-nali li sa Setcom" . Sled 10 min prozoreca iz4ezva, a zaedno s nego i topica mi, na koito ima6e i postova daje!!!!!!!!!!
Ми имаше нещо, ще го разбера в понеделник като отида на работа. Засега от нас за да го разкарам се наложи да върна нещата с 10-ина часа назад - затова я няма темата ти - sorry
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Kvo po diavolite staa tuk??????
Puskam setcom, vlizam v foruma, izliza mi edin prozorec sas "Opravete go tva neshto ve" i az pravia topic "Hack-nali li sa Setcom" . Sled 10 min prozoreca iz4ezva, a zaedno s nego i topica mi, na koito ima6e i postova daje!!!!!!!!!!
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Уточнавай се малко де!
Снощи викаш че хакнали СетКом, после форума, и накрая какво се оказа че малко се е прецакал форума...
<font color=green>Mas caro, mas rapido, mas seguro - mejor... Intel® Inside procesors </font id=green>
Da be, i sigurno v foruma, koito e pisan niakade na mainata si, ima malak prozorec, koito se poiaviava poniakoga, i na vsi4koto otgore pi6e na BG. Kak li pak ne - niakoi si e napravil goliama gavra... Ne mi e iasno samo za6to ne go e slojil na glavnata stranica, a v foruma...
Какво ще кажеш за варианта, че няма да може на главната страница?
Нея съм си я правил аз, а форума все пак е готов софтуер и винаги ще се открие някой бъг.
А то си беше и добронамерена шега - човека не се е олял все пак, а е действал културно...
Абе ще го видя в понеделник ако се излекувам дотогава.
Даммм има малки пробеми форума. Например профилактично ми изтрива кукито за логина на 1 месец. Сега от 3 дни, 3 пъти ме логаутна...
<font color=green>Mas caro, mas rapido, mas seguro - mejor... Intel® Inside procesors </font id=green>
Abe to i az sam zabeliazal niakoi slabi mesta vav foruma, ama iavno kato za bez pari tolkova...
Не мисля, че си прав - преглеждал съм много форуми, наясно съм и аз какво мога да направя и съм на мнение, че този форум е от най-добрите, да не кажа най-добрия като технология и бързодействие...
Da, dobar e, no si ima defecti...
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
Da, dobar e, no si ima defecti...
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Няма съвършен човек, няма съвършен скрипт, няма нищо съвършено!
Форума наистина е може би от най-добрите съществуващи в момента из нета, за което някой заслужава много бира:)!
Dobre 4e ima6 rojden den samo vednaj v godinata. Mnogo me "citira6" naposledak.
Mi da, foruma e dobar, niama vidimi nedostataci, nito pak sa6testveni takiva.
Lubopitno mi e koi i za6to s hacknal foruma... i kak...
И на мен ми е интересно. Имам някои идеи, надявам се, че може би и IP-то му е локнато - не за друго, а за да му благодаря, че ми показа, че има бъг.
Тъпото е, че най-вероятно ще се налага да слагам по-нова версия, а хич не ми се ще - тая съм си играл 3 дни да я превеждам...
Predpolagam, 4e koito i da e bil, rano ili kasno 6te se izfuka...
taka se pravi obiknovenno
I kvo stana, razbra li koi i kak?
Sorry, все още съм доста болен и не съм се качвал на работа...