-   Какъв е вашият пол?  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Абе малко, ако се попострижеш, ще си на 95% CrossBlade.

[:D][:D][:D]

<div align="right">Originally posted by Malone*-*07/03/2004*:* 14:12:06</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Чичо, ти по-хубаво си попълни теста, който Докера ти показа и не коментирай мен [B)]

Шегувам се, нали знаеш [^]

-   Какъв е вашият пол?  <font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

Чичо ще викаш на баща си.

На дъщеря ми съученичките искат да ходят с мен на дискотека, а и на фитнес ...

[8D][8D][8D]

Знам разбира се.

Аз също се шегувам.

[;)]

<font color="blue">--- offtopic ---</font id="blue">

-   Какъв е вашият пол?  Първо е яйцето, защото яйцето, от което се е излюпила първата кокошка, не е било снесено от кокошка, формално погледнато :-)) 

-   Какъв е вашият пол?  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Първо е това, което не е второ.

Ако теоретично приемем, че второто има значителен дял от възможността да бъде първо, то тогава първото е второ, а второто - първо. При положение, че по презумция първото си е първо, то тогава възможноста второто да заеме неговото място е относително равна на вероятноста то да разчупи стереотипа на възприемане на биологичния еволюционизъм. [8)]

<div align="right">Originally posted by Profita*-*07/03/2004*:* 17:24:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

[Wow!]

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Първо е яйцето, защото яйцето, от което се е излюпила първата кокошка, не е било снесено от кокошка, формално погледнато :-))

<div align="right">Originally posted by -CTPAX- - 07/03/2004 :  18:54:23</div id="right">

Ето с това съм 100% съгласен !

-   Какъв е вашият пол?  аа стигнах до трета страница и ми писна :)) така че не знам как щ ме определи теста 

-   Какъв е вашият пол?  http://test.thespark.com/gendertest/...cs/chart_5.gif

Statistically speaking, you are a dude.

без коментар...

-   Какъв е вашият пол?  You are definitely a man!

Макар и на 86% :)

-   Какъв е вашият пол?  Statistically speaking, you are a dudе!!!

yeah!!!

-   Какъв е вашият пол?  Хехехе, позна че съм мъж на 86%, Statistically speaking, you are a dude. Само че, при мен плюса беше като на ДЕТ, но почти долу. 

-   Какъв е вашият пол?  хихихи... мииии... айде... честит 8-ми март на всички досегашни и новоизлюпени дами тогава... :))) 

-   Какъв е вашият пол?  Хм, изкара ме жена туй. Картинката е точно като на fori, само дето ми вика, че съм chick! Ахахаха. 

-   Какъв е вашият пол?  Хехехехе - срам ме да си кажа :))))) 

-   Какъв е вашият пол?  It all adds up... 

You are definitely a woman!

http://rack5.free.evro.net/free2/sunnyset/test.bmp

[:D][^][:P][;)]

-   Какъв е вашият пол?  Ееее, мъж съм на 88%, оня пич веее ;)))

Женчовци сте тука половината, аз дето съм 65 кила съм по голем мъж от вас [:D][:D][:D]

-   Какъв е вашият пол?  Е да, ама както казва DeathKnight, мноо лесно може да го измамиш. Направих го втори път и си ме изкара мъж хаха. Мръдна се малко в лево плюсчето, 86% мъж съм ей :).