It all adds up...
You are definitely a woman!
кекекеке!
Без малко да познае. Излъгах го.
Баси... И на всичкото отгоре увереността му беше 97%!?! Чак пък толкова типичен да съм не вярвах...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Много лъжете ей ...
На мен ми каза, че съм гей ...
[Wow!]
<div align="right">Originally posted by Malone*-*07/03/2004*:* 12:45:41</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
ааахахахахахах, да не си объркала случайно тестовете... [:D] []хихихих []
Не съм ги объркал<font color="red">а</font id="red"> бе Доки ...
[:D]
Не точно абсолютно оформен гей, ама от резултатите се виждаше, че ме влече negepacтлъка.
Жена ми умря от смях.
Пари другата седмица ниц ...
Наказана е.
[^]
егати теста ! ! ! 10000 въпроса скъса ми нервите докато го попълня а накрая ......
You are definitely a woman !
сега отивам при жена си да се докажа....., 4е съм мъж естествено[)][8D][:D]
**** *** **, този тест не беше много сигурен, че съм жена, но все пак имаше известни точни попадения. [Wow!]
Идеята на тези тестове е много добра, това самообновяване на данните наистина е хитро. Иначе верно си уцелва, при мене 80% че сам мъж. Верно е [].
Абе малко, ако се попострижеш, ще си на 95% CrossBlade.
[:D][:D][:D]
Statistically speaking, you are a dude.
Този тест е толкова прозрачен че повече не може... с лекота обърнах резултата на следващия опит.
BTW: Има един много интересен въпрос, който не знам как жена би отговорила... я колежки кажете:
Кое е първо яйцето или кокошката.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">BTW: Има един много интересен въпрос, който не знам как жена би отговорила... я колежки кажете:
Кое е първо яйцето или кокошката.
<div align="right">Originally posted by DeathKnight*-*07/03/2004*:* 17:49:30</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Първо е това, което не е второ.
Ако теоретично приемем, че второто има значителен дял от възможността да бъде първо, то тогава първото е второ, а второто - първо. При положение, че по презумция първото си е първо, то тогава възможноста второто да заеме неговото място е относително равна на вероятноста то да разчупи стереотипа на възприемане на биологичния еволюционизъм. [8)]
А сега сериозно по въпроса - с отговор:
Аз лично нямам такъв, но избрах кокошката. (всъщност изобщо не помня какво избрах) [?][?][?]