-
Хайде да пием ! :)
Извинявам се за късната покана, но нещата се стекоха доста бързо и така стана:
http://www.hardwarebg.com/forum/show...5&pagenumber=1
Идеята с две думи е да се съберем в Събота да пинем да се видим и да спрем да го правим през седмица, че ще си омръзнем (шегичка) :). Ами тъй поразгледайте темата и се пишите там или тук все е едно :).
-
5 страници?1?
Дай малко по-смляна инфо, че кой ще чете толкова. Дата, час, място?
Благодаря[:)]
-
Ееех жени :)
Значи идеята е следната. Закарваме се до НАС с.Лозен на 4-5 КМ от София е. Аз съм приготвил бира, кебабпчета и картофки. Ако времето е лошо оставаме у нас (Ресторант на 3 етажа, само за нас резервиран). Ако времето е добро натоварваме пиенето и храната по торбите и раниците. И пеша нагоре към планината. Маршрута ще го изберете вие (има лек и тежък такъв) до една огромна полянка с вода и място за огнища. И почваме купона горе. За срещата, искат да я направят 3 часа на Окр. Болница, но е според мен е късно, ако ще се ходи и на планина ... Така ча часа ще ви го кажа малко по-късно. Ами това е засега :).
-
Синтез:
Събота Ходене на планина, ако е добро времето, ако е зло ... Ще останем в ресторант Синя Перла.
с.Лозен. Предварителната среща е 11 ч. на окр. болница спирката на рейсовете в посока Младост, моля и тези с колите да минат, за да качат и някой друг човек (предимно такива без карти за градски транспорт ... предполагам всички :) ).
Приготвил съм по 1,5 бири на калпак (не всички ще пият бира) + 2,5 кебабпчета на калпак и по една порция картофки. Имам и още работи резерв, водки шмотки и т.н. Все още не знам колко безалкохолно ще заредя.
Ако искате нещо по екзотично - Шнапс, Абсент, Сок От Смокини, моля споделете :).
До полянката има два маршрута и тази вечер като се стъмни лекичко (че по светло съм на бачкане), ще ги мина и двата да видя, дали не е кално, но мисля, че единия е сух, а другия може да се обработи, така, че да не минаваме през много кал ! :)
Друго нещо за сега не се сещам. Отивам да го препиша това и в Сеткома ! :)
Ще пратя ПМ на всички желаещи със ГСМ-а си за повече инфо !.
-
Аз мноооого за [:D] само дето за съжаление съм на пеене от 14 до 18 часа. Нещо ще има ли в по-късните часове?
-
И аз така, а после пък имам концерт :(
-
е ние ще сме на пиене от 11 до ... часа [:D]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Приготвил съм по 1,5 бири на калпак (не всички ще пият бира) </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
я бърз списък на тези, които няма да пият, та да знам колко ще има за мен... [:P]
-
Docker забравих да допиша. Освен по 1,5 на човек има 1-2 каси да има :)
-
ех защо съм на работа ,.....
-
Много блазнещо - супер предложение.
За съжаление... - боря се с един извънреден брой на БЪГ и най-вероятно няма да мога да го свърша до събота :(
-
A--Viper, много ти благодаря за поканата и за изчерпателното обяснение (просто нямах време да чета 5 страници, а и верно съм си жена[}:)])
За съжаление и аз няма да мога да дойда, но ви пожелавам мноооого весело изкарване и вземете фотоапарат да ни дразните после със снимки[;)]
-
Идеята не е лоша, особено ако времето е хубаво за разходка в планината :)
P.S. A--Viper, здравей... Интернет е малък :Р
-
Dark Съмняваш ли се? :)
Пиша те сигурен както и Докера. Предвиждам още 2-3 места за изниканили в последния момент => няма да е проблем, ако някой се изтърси до тук сме около 30 човека (лелелелеле)
11 часа окръжна болница:
http://www.bgmaps.com/services/links...a4c920f876b37e
-
Хубаво ме пишеш сигурен, но трябва да вместя в графика две дами и... сам разбираш че дългите разходки отпадат
Все пак пожелавам приятно изкарване
-