Погледнете си календара и обърнете внимание на тези цифри!
Забелязахте ли какъв ден сме днес? Четвърти, четвърти, четвърта година.Нумеролозите казват, че днес, 4. IV. 2004 г., е ден за вълнения и авантюри.Според тях числото на деня е петица. То се получава, като се съберат цифрите на датата, а ако полученото число е двуцифрено, те се събират още веднъж, докато се получи едноцифрено число. 4. 4. 2004. дава сумата 14, а 1 + 4 = 5.
Петицата носи вълнения и авантюри. Това е добър ден за поемане на рискове, ден, през който да очакваме неочакваното.
Да видим до довечера на кого какво ще се случи[:D]
Надявам се Lupus да няма нищо против да се възползвам от откритата тема по случай 04.04.2004, като си позволя да честитя рождения ден на <font color="red">HGD</font id="red">. С пожелания за здраве, успех в новата работа и предстоящо вълнуващо лято. []
Честит рожден ден и от мен Храбъре. Към пожеланията на Профита ще добавя само следното: Бъди така напорист и с мадамите, както си в работата и повече усмивки[:D]
Колкото до интересното съвпадение на цифрите - за мен този ден беше един от най-приятните тази година - риболов на чист въздух, добър улов и приятна компания. И никаква ама абсолютно никаква работа... Невероятно []
Ами до сега се въздържах да пиша, щото ми се стори друга да беше идеята, ама щом темата вече окончателно се е променила:
Честит и от мен. Много здраве и щастие. Всяка година все по хубав да ставаш(ако има още накъде); все - повече щастие да те залива(винаги има какво още да искаш) и всичко лошо да остава все по - назад Да не мислиш за пари! Винаги да имаш силата и уменията да постигнеш всичко, което си поставиш за задача!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Честит и от мен [:D]
Колкото до интересното съвпадение на цифрите - за мен този ден беше един от най-приятните тази година - риболов на чист въздух, добър улов и приятна компания. И никаква ама абсолютно никаква работа... Невероятно []
<div align="right">Originally posted by fori*-*04/04/2004*:* 20:09:37</div id="right">
хъх... и аз почти така - за първи път през живота си запалих колата и отидох до морето съвсем сам - на 3 метра от него, изпънах седялката и 30тина минути просто гледах - така от години не си бях почивал / а след setcom@varna определено имах нужда от почивка [:D] /