Резултати от 1 до 9 от общо 9

04.04.04

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

04.04.04

Погледнете си календара и обърнете внимание на тези цифри!

Забелязахте ли какъв ден сме днес? Четвърти, четвърти, четвърта година.Нумеролозите казват, че днес, 4. IV. 2004 г., е ден за вълнения и авантюри.Според тях числото на деня е петица. То се получава, като се съберат цифрите на датата, а ако полученото число е двуцифрено, те се събират още веднъж, докато се получи едноцифрено число. 4. 4. 2004. дава сумата 14, а 1 + 4 = 5.

Петицата носи вълнения и авантюри. Това е добър ден за поемане на рискове, ден, през който да очакваме неочакваното.

Да видим до довечера на кого какво ще се случи[:D]

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

04.04.04

Надявам се Lupus да няма нищо против да се възползвам от откритата тема по случай 04.04.2004, като си позволя да честитя рождения ден на <font color="red">HGD</font id="red">. С пожелания за здраве, успех в новата работа и предстоящо вълнуващо лято. []

4. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

04.04.04

Честит рожден ден и от мен Храбъре. Към пожеланията на Профита ще добавя само следното: Бъди така напорист и с мадамите, както си в работата и повече усмивки[:D]

5. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

04.04.04

При такива пожелания - мога да кажа само - Благодаря []!!!

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

04.04.04

Честито и от мен! С пожелания за повече романтични случки през годината.

7. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

04.04.04

Честит и от мен [:D]

Колкото до интересното съвпадение на цифрите - за мен този ден беше един от най-приятните тази година - риболов на чист въздух, добър улов и приятна компания. И никаква ама абсолютно никаква работа... Невероятно []

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

04.04.04

Ами до сега се въздържах да пиша, щото ми се стори друга да беше идеята, ама щом темата вече окончателно се е променила:

Честит и от мен. Много здраве и щастие. Всяка година все по хубав да ставаш(ако има още накъде); все - повече щастие да те залива(винаги има какво още да искаш) и всичко лошо да остава все по - назад Да не мислиш за пари! Винаги да имаш силата и уменията да постигнеш всичко, което си поставиш за задача!

И много весело изкарване на РД!

И много подаръци!

И да почерпиш [:D]

И да се напапкате като прасенца!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2001

04.04.04

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Честит и от мен [:D]

Колкото до интересното съвпадение на цифрите - за мен този ден беше един от най-приятните тази година - риболов на чист въздух, добър улов и приятна компания. И никаква ама абсолютно никаква работа... Невероятно []

<div align="right">Originally posted by fori*-*04/04/2004*:* 20:09:37</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

хъх... и аз почти така - за първи път през живота си запалих колата и отидох до морето съвсем сам - на 3 метра от него, изпънах седялката и 30тина минути просто гледах - така от години не си бях почивал / а след setcom@varna определено имах нужда от почивка [:D] /

HGD, честито, малко на патерици, приятелю []

11. Тук е от
    Jul 2003

04.04.04

Е и аз се разписах с Рождения ми ден на 4-ти април. [8D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе