-
Бъдете учтиви
Ok, скъпи ми Малоун; приказвай си.
Можеш и да не ми отговаряш на личните съобщения, щом те дразнят.
Може и да не искам да печеля споровете, които предизвиквам ?
Може и ти да ми станеш учител по риторика :)
Или пък да ме светнеш отде си разбрал за мойта?
Защото аз не помня да съм се хабил с риторика; може би само в началото.
А като мина през бургашко, ще се отбия в село Кошарна, да видя - требе ли им или не им требе кмет :)
А, и между другото - не знам. Може пък въпреки лошата ми риторика да имам качества за политик. Ако бях писал отговор в темата за децата, какъв ли щеше да ме изкараш?
Както и да е.
-
Бъдете учтиви
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">С нахалство можеш да пробиеш в с. Кошарна, Бургаско, но пред интелигентни хора никога.
<div align="right">Originally posted by Malone*-*14/04/2004*:* 15:50:17</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Уважаеми, Малоун.
<font size="1">(за да спазя учтивоста бликаща от всички днес)</font id="size1">
Ще се обиждаме на тема окръжна принадлежност ли? [}:)]
А дали за гореспоменатото населено място не се намира - <u> тук?!</u> [}:)] Далееече, далече от Бургас. [}:)][}:)][}:)]
-
Бъдете учтиви
Бъдете учтиви, но не прекалено. Да не почнем с култовите фрази от американските филми: -Добре ли си...-Сигурен ли си... -Искаш ли да поговорим...
Отврат :-))
-
Бъдете учтиви
ей, не наиграхте се начи... :)))
Profita, ся за две буквли ли сме - Кошарица... ;))
-
Бъдете учтиви
Кой....ми....е....пипал...линкааааа [?][}:)]
Кой, кой, кой?
Аааамаха, ще бъдем ли учтиви днес или не?!
Това не е мястото, което бях указала. Кой ми е бъркал в поста?
Не ми пипайте url-ите. [}:)]
Днес съм учтива, но утре ще има мъст [;)][:)][:P]
-
Бъдете учтиви
Учтиви ли !! Какъв е тоя селски събор насред площада.. я къш ... къш... разпръсквайте се по темите да не използваме палки и сълзотворен газ... аааа
http://www.kestan.com/travel/dc/dup_...t%20circle.jpg
[:)][:)][:)][:)]
//PS. Profita на BGmaps експирясват линковете след време.. никой не ти го е пипал (е поне предполагам [}:)] )
-
Бъдете учтиви
[Yeah!]хахахахах :P~ P~P~P~P
muuu muuuu muuu maaafaka[:P]
-
Бъдете учтиви
Много нигъри на тая снимка бе ДК, нямаше ли нещо по-бяло ...
Така намирисва на расизъм ... [:D]
-
Бъдете учтиви
Както е казано "Обичайте се деца мои"
Пуснете си The sunshine in примерно, или U2. Ще видите колко по-добре е да почнете деня с по-добро, по-слънчево настроение, въпреки отвратителното време. Все пак е пролет... размножителен сезон...
-
Бъдете учтиви
fori и аз това казвам ама те тука се заяждат ::P~[xx(]
-
Бъдете учтиви
А какво стана с "Бъдете учтиви"?
Бъдете учтиви!
Звездна нощ [:D]