-
ЦСКА-Левски
Според мен мача бе мъжки,но на армейците не им стигна въздух.Не мога да повярвам на твърденията на небезизвестния Диков,че са легнали на Левски.Бива-бива, ама чак пък толкова...Този човечец ако го пере кълвача:) Какво мислите?И за мача, а и за него.Не искам да се конфронтирам с никого. Достатъчно медиите индиректно настройват феновете едни срещу други.
-
ЦСКА-Левски
аз бих добавил това че цска ги би собствения им трениор защото всички видяха че лежски не успяха въобще да играят под натиск. а тоя ****** трениора , даже не му знам името шото сички клубове в бг вече са толкова безинтересни, ще пази резултат 1:0- представяш ли си????
<font color="orange">mod. Edit Sunny: Поста ти е пълен с грешки и трудно се разбира! </font id="orange">
-
ЦСКА-Левски
Мачът беше мъжки, а резултатът - закономерен.
<u>ЦСКА</u>
Слаба физическа подготовка или умора от натоварения цикъл последната седмица - това беше основният проблем на целия отбор (без Колев [:P]).
Безнадеждна защита. Дори през първото полувреме, когато ЦСКА имаше известно териториално превъзходство и защитата не бе непрекъснато под натиск, грешаха в половината от отиграванията. През второто полувреме въздухът им свърши и окончателно рухнаха. Особено трагични бяха Гаи и Върбанов. На тази защита Левски можеше спокойно да вкара 4-5 гола.
Небалансирано представяне на средната линия. В офанзивен план нещата стояха долу-горе добре до 48-49 мин. И Джуджето, и Велизар, и Бадема са технични и относително бързи футболисти - играха раздвижено в нападение и, независимо че не създадоха опасности пред Иванков, играта им беше приятна за гледане. После и на тях им излезе джигера и... Дефанзивните халфове обаче бяха на нивото на защитата. Мисля си , че Тошко Янчев направи над 10 фала, от които поне три за картон, а накрая не можеше и да ходи. За Петров разбрах, че играе някъде към десетата минута и после го забравих...
В нападение - нищо. За един мач - две положения. Просто коментар не е нужен.
А Феро така и не усети мача. Излезе с тактическа постройка като за срещу Конеляно, а завърши с отбор, нареден сякаш срещу него е Ман Юнайтед. Пусна си футболистите да надбягват Левски през първото полувреме и после безпомощно гледаше как ги премачкват. Смените, които направи, бяха очаквани с оглед развитието на мача, но за негово съжаление имашe право само на три, а му трябваха към 7-8...
<u>Левски</u>
Изигра грамотно мача. През първото полувереме изглеждаше, че са по-пасивни от ЦСКА, че по-често приемат играта в своята половина от терена, но пред Иванков нямаше никаква реална голова опасност. Показаха добри (за нашето първенство) физическа издържливост и тактическа дисциплина и може да се каже, че благодарение на това през цялото време контролираха мача. Защитата този път сгреши единствено при гола и не използваше безсмислени дълги топки. През второто полувреме обаче на няколко пъти се поувлякоха напред и оставиха празни пространства. Халфовете не се умориха да покриват средата на терена и често изглеждаше, че са повече от колегите си отсреща. Най-добрият на терена - Темиле, на няколко пъти счупи кръста на Антонов и показа добър синхрон със Станков, а после и с Мечо. В нападение Гонзо не беше на ниво, но поне ангажираше двама души през цялото време. А с управлението на мача Гочето показа, че е наистина е най-добрият треньор в България в момента.
Накратко: Левски заслужено спечели, а ЦСКА оттърва кожата тоя мач - можеше да има погром.
Що се отнася до Диков, не му се сърдете, а разберете колко го боли - загуба от големия враг, на собствен терен, с гол в последната минута... Трябва да намери оправдание - по възможност извън футбола, защото иначе ще трябва да признае, че Левски бе по-добрият отбор в този мач.
-
ЦСКА-Левски
в този мач трудно се допускат уговорки, но вчера имаше такава и няма да е само тази до края на шампионата които не ми вярва да види че левски ще станат шампиони просто са си платили пичовете. лошо няма, който плаща той поръчва музиката :))
-
ЦСКА-Левски
да бе да, уговорка - друг път...ако има уговорка щяха ли да чакат до 3-ата минута на продължението за да си заслужат парите?!? Просто малшанс за ЦСКА
-
ЦСКА-Левски
А трябваше ли съдията да изгони Гай още в третата минута за скачането с двата крака в краката на противник? Иначе първото полувреме ЦСКА бяха по-добри, но се видя че не могат да пробият бетона пред Иванков бяха беиздейни, а второто полувреме нямаха сили да направят точен пас на повече от 5 метра.
-
ЦСКА-Левски
Raid като гледам поста ти с най-добри намерения предлагам да ти издигнем кандидатурата ти за треньoр/мениджър на националите та поне да бием някого в Португалия.
Ферарио Спасов оплеска мача (да не кажа у......). Същата грешка като с Челси, реши че съдията е свирил край на мача и че един гол е достатъчен. Г-н Младенов май беше по подходящ от "ферарито"...
-
ЦСКА-Левски
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Raid като гледам поста ти с най-добри намерения предлагам да ти издигнем кандидатурата ти за треньoр/мениджър на националите та поне да бием някого в Португалия.
Ферарио Спасов оплеска мача (да не кажа у......). Същата грешка като с Челси, реши че съдията е свирил край на мача и че един гол е достатъчен. Г-н Младенов май беше по подходящ от "ферарито"...
<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*26/04/2004*:* 10:38:13</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[:D]
Честно казано, повечето интересуващи се от футбол са добри на разборите... Та и аз така, след като е минал мачът намирам кусури на треньора...
Факт е обаче, че наистина още през първото полувреме прогнозирах развитието на играта през второто. Феро като че ли не беше гледал последните четири мача на Левски. И, с риск да се повторя, не сгреши при смените, а с цялостната постановка. Вместо да заложи на по-бавно темпо в началото, да разчита на техника и комбинативност, да търси пробив през зоната на неуверения напоследък Топчо и тромавия Марков, той очевидно бе дал точно противоположните указания на отбора си. Или пък те изобщо не са спазили тактическата дисциплина, което ми се вижда по-малко вероятно. Наистина голът стана след пробив по крилото, но не беше закономерен - просто при флангова атака се изисква да има човек в наказателното поле, който да се пребори за топката и да я отиграе ("таран"), а такъв в състава на ЦСКА нямаше през целия мач. И Йорданов, и Хазуров, и Заков останаха извън игра, а Сакалиев не приличаше на себе си.
Ама както и да е - кой сгрешил със смените, кой му свършил въздуха, кой извършил простотия, на мен особено не ми пука. Да му мислят ЦСКА. Аз като болен левскар мога само да се радвам и на играта на Левски (не че нямаха кусури и те), и на крайния резултат...[;)]
-
ЦСКА-Левски
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">да бе да, уговорка - друг път...ако има уговорка щяха ли да чакат до 3-ата минута на продължението за да си заслужат парите?!? Просто малшанс за ЦСКА
<div align="right">Originally posted by laMARTIN*-*25/04/2004*:* 10:05:11</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ама точно така[:D][:D]
-
ЦСКА-Левски
И аз съм Левскар, но бях много учуден от второто полувреме. Първото бе ясно. Левски игра точно с тактиката, която Г.Василев винаги е изповядвал, а и аз лично уважавам. Прибрани в защитата изчакващи съперника. Но второто бях страшно учуден от издъхването на ЦСКА. Те просто се сринаха отвсякъде. Това го казвам без нотка на клубни пристрастия. Буквално бяха затворени в собствената си половина. Имах чувството, че дори играчите на Левски в началото не можеха да разберат какво става с ЦСКА на терена и чак към края се усетиха и натиснаха яко. Иначе шампиона е ясен и той за съжаление или донякъде пък за добро е ЛОКОМОТИВ Пловдив.
-
ЦСКА-Левски
@VanDan
За Жоро Илиев със сигурност ще е добре:-)))
И аз да бях заложил $500 000 и за мен щеще да е добре.
-
ЦСКА-Левски
Мачът беше отвратителен!
Нито чорбарите,нито говедата играха европейски футбол.
Много зле беха момчетата.
По добре да си гледам Червен трактор-Бинкос и Милан-Полско пъдарево.Преди мача се разкарват кравите,магаретата и овците от терена,където си пасът на воля.А и след мача има сейр! Изкарват се мотиките и лопатите и като се започне един бой! И накрая всички заедно отиват в хоремаа и се натряскват.
П.С. Забравих да спомена,че не задължително съдията да остане до края на мача.Случва се да му дадат червен картон![^]