Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 27 от общо 27

The nightmare comes true!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Ne znam za drugite no az sum na optichna linia i pak ne mi haresva kak raboti foruma i problema ne e v tova che foruma e tejuk problema e v bazata danni ako administratora ne e zabeljazul veche ima dosta po burzi reshenia ot accses citiram :

MSSQL MYSQL ORACLE DB2 i kakvo li oshte ne drug e vuprosa ako njakoi ne znae kak da si sluji s tjah ili si misli che forum s 1000 potrebitelja moje da se obslujva ot accses...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2002

A i oshte neshto ako admina ne go murzi moje da napravi i oshte neshto sichki kartinki na foruma da vljazat v baza danni ne accsess estestveno a primerno SQL tova chuvstvitelno shte uskori zarejdaneto na foruma vmesto seki put WEB servera da gi tursi po HDD ...

4. Member
    Тук е от
    Feb 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by alexandro

Ne znam za drugite no az sum na optichna linia i pak ne mi haresva kak raboti foruma i problema ne e v tova che foruma e tejuk problema e v bazata danni ako administratora ne e zabeljazul veche ima dosta po burzi reshenia ot accses citiram :

MSSQL <font color="red">MYSQL</font id="red"> ORACLE DB2 i kakvo li oshte ne drug e vuprosa ako njakoi ne znae kak da si sluji s tjah ili si misli che forum s 1000 potrebitelja moje da se obslujva ot accses...

<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">

pomisli pak ... asp i MySQL...

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Ne che e losh novija dizajn, no ako otrejesh 2 prusta otgore dobre shte napravish

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

i 5 prusta otstrani...mnogo me drazni tova prazno pole ot diasno.Tova otgore sushto.Zashto ne ostavihte dolnia frame?Ne znam za drugite ama az shte polzvam staria dizain...toia lichno men malko me drazni.

Sega sum na 1600x1200 pixel-a....tova pole otdiasno e po-goliamo ot samia site...bahti kolko e zle na takava rezolutcia...napravo e otvrat

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2001

Мене и двете ми харесват, ама олекотена в къщи се зарейда по - дързо от новата.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Абе не съм спец по тия работи , ама много мнения , голям шум . Аре некои да направи ако не му харесва по добър и да го тествате . Пък и ако го харесат мое да го качат тук :-)

10. Sem
    Sem е офлайн

Тук е от
    Jan 2001

Лично мен не ме дразни шаренията. Проблем ми е обаче хаосът по сайта. Един форум трябва да бъде по-структуриран и прост.

11. Тук е от
    Nov 2001

abe vie ste golemi glezliovci be vie tuka da gledate dizain i podredba li ste do6li da gledate ili da izkajete mnenie po vajna tema

aide sega

edinstvenoto koeto miga da kaja e 4e ako adminite iskat mogat da napraviat i fla6 versia s mysql puk da vi natriqt nosovete za skorost na zarejdane

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2002

Kris, probval li si Opera7b s java, zashtoto pri men v foruma(ne olekotenia) mi pravi edno mazalo s asp-to.Stava edna malka ludnica ta se pitam dali tova e problem na opera-ta i moge li da se napravi neshto po-vuprosa?

13. Тук е от
    Aug 2002

Каквито и резултати да сочат акнкетата, аз определно ще си остана фен на олекотената версия, засщото плзвам dial-up първо, и второ - не харесвам претрупаните странички

14.  

15. de
    de е офлайн

Тук е от
    Dec 2002

abe hora kakvi sa tezi "leki" i "tezki" versii na foruma?

jasno e 4e sum ot "novite" sred vas ,no budete taka "mili" i mi daiite adresi na drugi bulgarski forumi...kakto i na "tezkata" i "lekata"versiia na setcom,

MOLIA vi!!!

blagodaria!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. True KOTLON power!
    От LordOfEvil във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 33
    Последно: 13-07-04, 16:15
  2. True Crime & Alkphool 120% проблеми
    От nniki във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 02-06-04, 13:46
  3. TRUE CRIME
    От Wizard във форум ИГРИ
    Отговори: 2
    Последно: 13-03-04, 10:47
  4. Antec True Power 480 W True Blue
    От COMMANDER във форум Общ - хардуер
    Отговори: 1
    Последно: 21-01-04, 23:38

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе