Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 28

Tarsq malko akul za FLASH MX 6.0

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2003

Ve4e dosta rabotq s flasha oba4e oshte ne moga da razbera kak ot gotoviq ve4e produkt da puskam primerno .exe ???

Probvah po 2-3 na4ina oba4e se mi dava onova dialogovo prozor4e za download-ene ot neta....

Ta opitvam se da si pravq auto-run na diska i za tfa pitam

Vsqkva pomosht she mi e ot polza []

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2002

Ами ще ти е малко трудно под Mozilla в Linux.

Освен всичко друго, едно от предимствата на медиаторите като flash е да се избегне стартирането на външни приложения като ActiveX и Java.

Flash-ът си е flash, а акълът си върви отделно

4. Тук е от
    Sep 2003

Dobre de az sam vijdal autoruni na diskove koito loadqt .exe-ta??

Tva nemoga da go razbera...

Stava samo kogato .exe-to e napraveno na flash (_load.movie)...

Osven da draasna edno pismo na macromedia!?

Vsepak misi 4e me otkaza[]

5. Тук е от
    Sep 2003

искаш .ехе да стартираш... хммм я да видим... едно време и аз си троших главата с един авторън... ама тръгна де. Ще ти кажа начин, ама условието е да се стартира под 98, МЕ, не и ХР. Защо?

защото в екшъна пишеш "fscommand", koqto e exec, след което задаваш името на файла и пътя до него. Ако не стане пак ми се обади... струва ми се че пропускам нещо...

6. Тук е от
    Sep 2003

да. сетих се! трябва да насочиш екзек командата към предварително създаден .bat файл. Ако не знаеш как се прави бат файл - обърни се към майкрософт и най вече да знаеш малко поне ДОС. Успех.

[оф]

абе защо няма едит в тоя форум?

[/oф]

7. Bri
    Bri е офлайн

Тук е от
    Jul 2003

Ако съм разбрал правилно имаме ехе(правено на Flash, но това в случая е без значение).

Искаме когато се постави CD-то в CD-ROM-a да се стартира именно това ехе.

Затова си има прост начин, който няма нищо общо с

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">_load.movie</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

или с

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">как се прави бат файл </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

а още по-малко с <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ДОС.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

А ето как именно става това.

1. Създава се файл с име autorun.inf

2. Вътре се пише:

[Autorun]

open="Директория еди-коя-си\Желаното от вас.ехе"

icon="Директория еди-коя-си\Желаното от вас.ехе, номер на иконата"

Забележка: Иконата може да се зарежда и от dll.

Тя може да бъде заредена и от .ico файл и тогава не е нужно да се пише номера й.

3. Гореспоменатия файл се поставя в главната директория на CD-то.

<offtopic>

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">[оф]

абе защо няма едит в тоя форум?

[/oф]

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Има, как да няма.

Просто натискаш иконката с молива и листа над мнението.

</offtopic>

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Има си културни приложения за това - AutoPlay Media Studio 4.0 - http://fosi.da.ru

10. Тук е от
    Sep 2003

Abe vie izobshto ne razbrahte az za kakvo piatam.

KAK MOGA DA PUSNA *.EXE PREZ FLASH!!!!

Predstavete se 4e sam si napravil autorun na disk....

Toi se puska i izlizat nqkolko botona (primerno za draivari)

i natiskash v/hu nego ... -tuk e problema!

kogato natisna na nego trqq da mi se zaredi exe za (primerno nvidia's drivers) a to me pita kade iskam da go seifam...

emek dialogovoto prozor4e "download"

Mersi vse pak 4e ste mi obarnali tolkova vnimanie.

[]

11. Тук е от
    Oct 2003

on(release){

fscommand("exec","start.exe");

}

Това го слагаш на като екшън на бутона.

Като можеш да укажеш абсолютен или релативен път.

<font color="orange">http://www.flashbg.org</font id="orange">

12. Тук е от
    Sep 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">on(release){

fscommand("exec","start.exe");

}

Това го слагаш на като екшън на бутона.

Като можеш да укажеш абсолютен или релативен път.

<font color="orange">http://www.flashbg.org</font id="orange">

<div align="right">оргинално мнение на dreamtech</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Dobre de az nemoga da go sloja po drug na4in osven kato ekshan na butona

??

Ina4e mnogo mi pomogna s saita..

13. Тук е от
    Sep 2003

Ама ако знаете как заблуждавате момчето с това start.exe във "exec" командата..... Да не си мислите че не съм го пробвал? Айде ако го подкара някой така както е написано да дойде да ми се обадиИзпитано е, преровени са всички флаш форуми и единственото решение си остава .bat file.... Пробвайте и тогава приказвайте наизуст. Другият начин е да се научи Macromedia Director. Там със сигурност 100% се подкарват .exe-тa от клипчето.

Много здраве от баба ми

Ако не стане това с "екзек" "прог.ехе" ми се обадете да ви обясня по-подробно къде се крият пъдпъдъците!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2003

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама ако знаете как заблуждавате момчето с това start.exe във "exec" командата..... Да не си мислите че не съм го пробвал? Айде ако го подкара някой така както е написано да дойде да ми се обадиИзпитано е, преровени са всички флаш форуми и единственото решение си остава .bat file.... Пробвайте и тогава приказвайте наизуст. Другият начин е да се научи Macromedia Director. Там със сигурност 100% се подкарват .exe-тa от клипчето.

Много здраве от баба ми

Ако не стане това с "екзек" "прог.ехе" ми се обадете да ви обясня по-подробно къде се крият пъдпъдъците!

<div align="right">оргинално мнение на gramm</div id="right">

Брао на тебе!!!

Радвам се, че поне ти ме разбра []

Пробвах и новия Flash (7.0), обаче ми се стори много истрадал ...

Добре Gramm един последен малак въпрос :

Как да си направя BAT файл???

Иначе и някои друг ми беше споменал за този метод, но аз не се заинтересувах понеже незнам как става.[:D]

Благодаря ти предварително[]

16. Тук е от
    Oct 2003

exec, Path to application

If you want to run an application on Windows, you can type in a path and use the exec command. This also works for switching between projector movies, if you use the path to another projector.

17. Тук е от
    Sep 2003

е го... и тоя пак не разбрал.... хм... замислям се дали изобщо някой чете подробно какво се пише... та Мара/Мага... както и да е.. значи бат файл се прави така:

1. Стартираш Нотпад-а

2. пишеш скрипта

3. File->Save As -> autorun.bat

Тва е. А ако искаш да знаеш как се пишат бат скриптове пусни една търсачка в гугъл и ще намериш много. Ако искаш прати ми мейл да ти пратя в готов вид един ауторън който правих наскоро. Ай лека!

18. Тук е от
    Sep 2003

Хи пак!!

"Мара" на български []

Добре де какъв скрипт трябва да сложа като това трябва да е .exe фаил???

Все пак незабравяй че искам датартитам .ЕХЕ-то от флаш филмче...

Аз си мислех че .ЕХЕ-то трябва да се сожи (архивира) в .ВАТ формат!?

Иначе намене ми е ясно как да направя флаш филмчето да се стартира само (когато сложа диска де).Това ми е най-малкия проблем.

Но все пак ще прочета малко за ВАТ скриптовете.Малко повече info не би ми дошло в повече[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. tarsq driveri za infrared
    От ShazeR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 15-04-05, 21:03
  2. Tarsq Little big adventure:Twinsen's Odyssey
    От Manny_Calavera във форум ИГРИ
    Отговори: 4
    Последно: 27-01-03, 16:10
  3. Daite akul za GF3 Ti200 128MB DDR AG-321
    От TBL във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 10
    Последно: 19-01-03, 00:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе