Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос за меню !!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

Въпрос за меню !!?

Абе момчета направих тука едно меню със Дриймуивъра със слоеве, използвал сам само програмата не други подобни за DHTML менута.

Проблема ми е че като минаваш по менютата всичко се показва, но като като махнеш мишката от тях не се скриват .Направено е като лента за навигация и мнютата падат надолу. Не мога да задам поведение на таблицата във слоевете или на самия слой, мога да задавам поведение само на снимки и линкове. И като не сам на някой такав как да кажа на менютата да се скрият т.е. последното което е отворено защото те се скриват едно друго.

Ако сте имали такъв проблем или пък просто знаете какво трябва да направя моля кажете ми !! [:D]

2.  

3. Member Аватара на devil
    Тук е от
    Jun 2002
    Живее в
    София

Въпрос за меню !!?

Най-малкото пусни един линк да видим за ко иде реч.

4. Member
    Тук е от
    Jun 2003

Въпрос за меню !!?

Определено трябва да сложиш линк, тъй като от обясненията ти не се разбира много.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2002

Въпрос за меню !!?

Така както го обясняваш ми идва наум че събитието onmoseout нещо се гъби . След като мишката напусне обекта / или щракнеш ( onClick ) / би трябвало да следва нещо .

6. Тук е от
    Apr 2003

Въпрос за меню !!?

Абе не мога да сложа линк щото нещото не е качено ! сега го правя ! Абе менюто е като на сайта на НВИДИА !!! Такъв вид... просто когато махнеш мишката от което и да е от падащите менюта вижте как се прибират а при мен последното спуснато меню остава !! Незнам какъв критерий да използвам за да го накарам да се прибира !!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Сервизно меню :help
    От juspar във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 27-12-11, 10:10
  2. Sony Ericsson G700 въпрос за меню
    От Drilling във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 25-02-09, 11:08
  3. контекстно меню
    От nely във форум Windows
    Отговори: 19
    Последно: 02-10-06, 02:57
  4. За Add/Remove меню
    От get във форум Windows
    Отговори: 20
    Последно: 07-10-05, 10:37
  5. DVD меню
    От Tores във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 22-12-04, 15:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе