За използване на възможноста за връщане на продукт в 14-дневния срок, "унгарците" ясно са го записали в условията си
НЕ СИ ДОВОЛЕН ОТ НАПРАВЕНИЯ ИЗБОР?
Пазарувай лесно и безгрижно! Ако не си доволен от закупения продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 14 календарни дни от деня, в който е бил доставен от куриер
.....тук се коментираше от коя дата се брои срока за връщане, а не има ли стойност услугата и с кои куриери работят. Това е друга тема
Естествено, че ще е от срока на доставяне на продукта, а не от датата на поръчка. Нали си има закон за тая работа, те да не са малумни да го нарушават и да почнат да ги съдят за глупости... То трябва и да се мисли преди да се пише.
Този пост е редактиран от brotzki; 30-11-21 в 16:20.
Те емаг доставят от ден за следващ, затова не са си сменяли сроковете според мен, но няма как да ти откажат, ако се наложи да връщаш нещо. Просто ще трябва да говориш с тях, а няма да е директно през сайта. Те даже, въпреки че закона е 14 дена ти дават 30.
Аз поръчах от тях на 19-и. Днес им звънях, защото поръчката от първия ден е в статус "Продуктът се доставя до централния ни склад". По телефона много любезно потвърдиха, че наистина още чакат да получат телевизора в склада в Унгария. :-)
Може би с твоя има по-голям напредък към днешна дата?
Някой ще осветли ли простосмъртните кои са "унгарците"?
edigital
Нима има разлика в условията на всеки търговец, ако куриера му е счупил панела? Или на Емаг продуктите не идват от Румъния? Има ли разлика при транспортирането на ТВ от Унгария и Румъния? Всъщност, има ли разлика при транспортирането на ТВ от която и да е точка по света до която и да е точка по света?
Вече търсим под вола теле. Идва, отваряш кашона вкъщи, разглеждаш панела и корпуса, подписваш или не.....
При 600 лева разлика в цената за себе си съм решил да приема риска.
Изпратено от моят SM-N950F с помощта на Tapatalk
Мой приятел получи по куриера тв със цепнат панел, естествено го е видял вкъщи, звъннал по телефона и куриера се върнал , взел тв и върнал парите на място
Гледайте хубаво и проверявайте още преди плащането
- така ми го докараха на мен , добре че Сони са сложили още един дебел картон пред панела, че иначе 100% щеше да е продупчен.
А как ги подмятат в бусовете си е друг въпрос - и после що тв имали "облаци" и неравномерна подсветка ...