Та значи задал съм му 27 градуса ама на дисплея не показва повече от 22 ? Става въпрос за този Стенен конвектор 2000W | Елдом Дали градусите на дисплея указват температурата в стаята или конвектора не може да 'качи' градусите ?
Та значи задал съм му 27 градуса ама на дисплея не показва повече от 22 ? Става въпрос за този Стенен конвектор 2000W | Елдом Дали градусите на дисплея указват температурата в стаята или конвектора не може да 'качи' градусите ?
Как си задал 27, пък показва 22...? Той е с електронно управление, всяко натискане на бутоните променя настройката на градусите, които се индикират на дисплея.
Ами не точно задал, ами натиснах бутончето нагоре до 27 градуса нали така се вдига температурата ? Но в момента на дисплея е 20 като варира от 19 до 23 градуса..
Това са измерените градуси в стаята. Като натиснеш бутоните се визуализира настройката на градусите и след това на дисплея, пак се показва текуща температура.
Виж в инструкцията за експлоатация на стр.6 Нормален режим. Хвани прочети тази инструкция. Ако индикатора под № 6 свети значи имаш много топлозагуби или много скоро си го включил.
Благодаря pilot, igt инструкцията съм я чел, включил съм го преди 3 часа.
Сподели мнение как работи. Пука ли?. Вдига ли повече от 22 градуса. Полезни неща за бъдещи ползватели.
Каква площ отопляваш с него?
Виждам, че в описанието са написали до 22 квадрата, което малко ме съмнява да може.
Ами чак да пука, по скоро издава звук подобен когато ламарина изстива, не мога да опиша точно. Повече от 23 градуса не вдигна, бях го настроил на 27. Стаята е 5х3х2,6 панелка от тези последния модел, изток без саниране.
Няма как да вдигне повече - падат ти се по 51W/m3. С падането на температурите и 23оС ще са му много.
Помисли за ограничаване на топлозагубите.
Ясно, а ако бях взел по-мощен модел примерно 2500W дали щеше да е по-добре ?
Този пост е редактиран от Kasap; 30-11-13 в 00:32.
Аха, значи по-висока температура и по-високи топлозагуби ? Или нещо не те разбрах ?
Принципно, загубите са функция на температурната разлика, но не това имах предвид. Помисли за изолация и/или за дограма ако се налага. Ще ти се приреве от зимните сметки с този радиатор.
Този пост е редактиран от Kasap; 30-11-13 в 00:45.