Има ли някой да знае,кои са най качествените електрически конвекторни панели (Адакс,Атлантик,Беха и др.)?
Има ли някой да знае,кои са най качествените електрически конвекторни панели (Адакс,Атлантик,Беха и др.)?
Колкото и да са качествени вече са отживелица. В историята са.
Ако е ползвал някой конвектои "Беха",дали е доволен от тях?
Моля за мнение кой от двата конвектора да избера :
Adax Economic VP 1120 KT2000 W – за помещения до 20 кв.м. 179.00лв.
или
Конвектор AIRELEC BASIC 2000W 17900 лв
Лично аз съм за Airelec
Аз ползвам Airelec tactic 1500et-2бр и съм многодоволен, и един ensto 2000 обаче е с механичен термостат и ме дразни цъкането на терморелето
Да се опитаме да съживим темата,защото......лятото свършва!.....Ноирот-учудващо малка гаранция от Консим,на конвектори-2 години,е ,на някои 5....Атлантик-все още има търговци дето не си напишат"произведено в Египет", а си играят с "по френска технология "и т.н...От скоро в Електрон БГ предлагат и БЕХА,,рекламират ги ,че са норвежки,гаранцията е 7 години,повече от прилична,но не казват дали са с нискотемпературен нагревател или не...Все още и "съревнованието"между лъчисти и обикновени конвектори май няма победител,тия дето накупиха разни австрийски и швейцарски златни панели нещо в края на миналата зима хич и не споделиха мнения!Май им е било студеничко!....
Този пост е редактиран от slovaka; 19-08-13 в 17:51.
зимата идва- трябва да го сложим за слоган на форума!
те и адакс и гламокс не внасят модели с ниско темературни нагреватели в бг.
има я опцията и направи си сам ама ме е срам да покажас две леви съм
бе дано да е мека зимата като миналата.
Още по темата....Явно не е за включване на радиатори още,ама ...идва това време!Много се говори за калибриране на конвекторите...Кои конвектори всъщност се калибрират-с механичен,с електлонен,или с дигитален цифров термостат!?...Нека кажат масторите и тези ,които имат,а не "теоретиците"!!....
На Adax Glamox се калибрират само тези с ET и DT.
Конвертора трябва да работи няколко часа, без да се отварят врати, прозорци и се следи температурата в средата на стаята на около 1,5м от пода. Предварително, разбира се, задавате желана температура с термостата.
На всички,които не са ползвали конвектор до сега и смятат да си купят препоръчвам да се насочат към духалка.Особенно,ако стаята не е с хубава дограма и много добра изолация.От личен опит Ви казвам,че без принудителна вентилация стаята се затопля доста бавно.Като влезнеш в стаята се усеща отопление,но след малко си обличаш палто или се завиваш с одеяло.През студените месеци плащаш по 200-300лв. ток и си на хладно.
наскоро имаше тема кога се избива отоплителния уред.
гледайте другата седмица каква промоция на адакс-и ще има в кауфланд. и 3 години гаранция.жалко само че няма вентилатор но за тези пари толкова.
вземате едно такова и оставате с поне 200 лева в джоба за да платите тока първата година или пък месец спрямо това колко сте изолиран.
те новата тройна коалиция ще намали още тока след нова година ако искат да си изкарат "мандата".
adax kaufland.jpg